Cos’a hava radar mevzi kuruluyor

Of’un sahile en yakın ve en yüksek tepesi olan Cos Dağı’na Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Radar Mevzi kuruluyor.

Cos’a hava radar mevzi kuruluyor

Of’un sahile en yakın ve en yüksek tepesi olan 750 rakımlı Cos Dağı’nın tepesine Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Radar Mevzi kuruluyor.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından kısa bir süre önce başlatılan radar mevzi kurma çalışmaları devam ediyor.

Karadeniz'deki hava sahasını gözlemleyecek olan Cos Radar Mevzi çalışmalarını incelemek üzere Hv. Loj. K. Tümgeneral Selçuk Aygün ve Hv. Svn. K.V. Tuğgeneral Yusuf Erge Of’a geldi.

Of Belediyesi’ni ziyaret eden komutanlar Aygün ve Erge, Başkan Salim Salih Sarıalioğlu tarafından ağırlandı.

Belediyedeki ziyaretin ardından Cos Dağı’nın zirvesine çıkan komutanlar, çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Hava Radar Mevzi’nin Of’a hayırlı olmasını dileyen Başkan Sarıalioğlu; “Altyapı ve üstyapı ihtiyaçları için ihalesi yayınlanan Radar Mevzi’nin Of’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Katkı ve destekleri için Hava Kuvvetleri Komutanımız Oflu hemşehrimiz Hava Orgeneral Sayın Hasan Küçükakyüz'e ve diğer tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Komutanlarımız Selçuk Aygün ve Yusuf Erge'yi belediyemizde ağırladık. Şehrimizin ve ülkemizin güvenliği için zorlu bir mücadele sürdüren Komutanlarımıza şükranlarımızı sunuyor, her daim birlikte çalışmaya devam diyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24