CHP’nin 93.kuruluş yılı Pekşen’in katılımıyla kutlandı

CHP Of İlçe Başkanlığı tarafından CHP’nin 93.kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlik, Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in katılımıyla yapıldı.

CHP’nin 93.kuruluş yılı Pekşen’in katılımıyla kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 93.kurulu yıldönümü nedeniyle CHP Of İlçe Başkanlığı tarafından bir etkinlik düzenlendi.

 

CHP Of İlçe Örgütünde düzenlenen etkinlik, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, İl Yöneticileri ve partililerin katılımıyla yapıldı.

 

Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu’nun selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda İl Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili peşken birer konuşma yaptılar.

 

Partinin kuruluşu ve Türkiye gündemine dair açıklamalar yapan Pekşen, partililerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

 

Pekşen’in Of ziyareti, toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

CHP Trabzon İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “9 Eylül 2016 Türkiye’nin birleştirici gücü, CHP’sinin kuruluşunun 93.yıl dönümüdür. Benim iki büyük eserim vardır "Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir" diyen, kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda 93 yıldır mücadele eden bu büyük partinin mensubu olmaktan gurur duymaktayız. Kuruluş günümüz, önce Atatürk Alanında, daha sonra ise İl Binamız toplantı salonunda çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. Bu etkinliklerimize katılarak bizlere güç veren Milletvekilimiz Sayın Haluk Pekşen, tüm eski İl ve İlçe Başkanlarımız, eski yöneticilerimiz ve partililerimiz ile halkımıza, CHP Trabzon İl Örgütü olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine ye verildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24