CHP’li vekiller Of’ta vatandaşların sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ile İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Çözüm Süreci hakkında bölge halkının nabzını tutmak üzere geldikleri Of'ta vatandaşların çay sorunlarını dinlediler.

CHP’li vekiller Of’ta vatandaşların sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ile İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, Of’un Uğurlu, Cumapazarı ve Gürpınar Beldeleri ile Uluağaç Köyünde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek dertlerini dinlediler.


CHP Of İlçe Başkanı Emel Saral, Başkan Yardımcısı Erdal Özçelik, Parti yöneticileri ve partililerin de eşlik ettiği ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla gündeme dair bilgiler alan milletvekilleri, basının çalışmalarına yeteri kadar yer vermediğinden şikayetçi oldular.

 

1985-1990 yılları arasında Araklı Kaymakamlığı görevinde bulunduğunu ifade eden İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, “Trabzon’a 14 vekil arkadaşımızla birlikte geldik. Meydan Parkı’nda önemli bir buluşma gerçekleştirdik. Ancak bugün gazetelere baktığımızda bu habere çok küçük yerler ayrıldığını görüyoruz. Oysa Araklı Kaymakamlığım döneminde bir voleybol turnuvası düzenlemiştik. Katılım şartları bölümünde “sporcular şortlarıyla da oynayabilirler” ibaresi eklemiştik. Bunu yazıya döken arkadaşlar “da” ibaresini eklemeyi unutunca maçın hakemleri de bu maddeye özel dikkat ederek şortlu öğrencileri maçlarda oynatmayınca gazeteler günlerce biz Şeriatçı Kaymakam diye haber yapmışlardı. Bugün ise bizim yaptığımız çalışmaları görmezlikten geliyorlar” diye konuştu.

 

Ziyaretlerde yaş çay sezonunun yaklaşması nedeni ile vatandaşlar yaş çayda yaşanan sıkıntılarını dile getirdiler. Geçen yıl 67 kuruşa çay sattıklarını belirten üreticiler, “özel sektör maalesef bizleri mağdur ediyor. Çayı düşük fiyata alıyor. Parasını zamanında ödemiyor. Bazı bölgelerde kaçak çay içiliyor. Dolayısıyla da bizler mağdur oluyoruz. Buna çözüm istiyoruz” diyerek sıkıntılarını vekillere ilettiler.

 

Tarım, Orman ve Köyişleri komisyonu üyesi olduğunu belirten Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, “Siyasetçiler olarak vatandaşlarımızın sorunlarını dile getirmek, onarlı çözüme kavuşturmak için buradayız. Bu çay konusunu Salı ya da Çarşamba günü mesliste gündeme getireceğim. Bu sorunun çözüme kavuşması için çaba harcayacağım” dedi.

 

Köylülerle birlikte hatıra fotoğrafı çekilen vekiller, Solaklı Vadisi Mesire alanında piknik yapan vatandaşları da ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.

 

Ziyaretlerde bazı ilginç anlar da yaşandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın memleketi olan Gürpınar Beldesi’nde vekillerin selam verdiği bir vatandaş, “beldemize hoş geldiniz. Ama siz oy moy yok. Çünkü bizim Erdoğan Bakanımız var. Oylarımızı ona vereceğiz” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
YILMAZ YILMAZ
YILMAZ YILMAZ - 11 yıl Önce

O VEKİLLER ÖNCELİKLE KENDİ SEÇİLDİKLERİ İLLERİN SORUNLARINI ÇÖZSÜNDE SIRA TRABZON VE OFA GELSİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

BALABANLİ
BALABANLİ - 11 yıl Önce

senin trabzon vekilllerin nerede adaM olsalardıda gelip onlar sorsalardı derdi nedir milletin bu yorumundan akpli oldugunu açıkca belli ettin zaten adam gelmiş hoşgelmiş sefa gelmiş adamın işi zaten milletle ilgilenmek burda işine bakacak biri varsa o da sensin diye duşunuyorum avukatlık burosu ac akp yi savun bu arada chpli degilim chp yede oy verecek degilim bunuda belirtmek isterim

Ramazan Kerim Özkan
Ramazan Kerim Özkan - 11 yıl Önce

TBMM'DE SALI GÜNÜ ÇAY İLE İLGİLİ SORUNU DİLE GETİRDİM. YARIN TBMM TUTANAKLARINDAN ALIP GÖNDERECEĞİM.OF İLÇE HALKINA VE KÖYLÜLERİNE SONSUZ SELAMLAR

hakan
hakan - 11 yıl Önce

adam dedin delikanlı olcak oflu vekılleride görüyoruz adam sözünü tuttu yeter

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24