CHP’li Pekşen Oflularla Bayramlaştı

CHP Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Bayramlaşma töreni CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in katılımıyla yapıldı.

CHP’li Pekşen Oflularla Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı nedeniyle partide bayramlaşma töreni düzenlendi.

 

Törene Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon İl Başkan Vekili Reşit Saral, Trabzon Milletvekili Adayları Yavuz Karan ve Cemil Bozbaş, İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

 

Başkan Kaptanoğlu yaptığı açılış ve selamlama konuşmasında partililerin bayramını kutladı. Kaptanoğlu’nun ardından Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen partililere seslendi.

 

 

Memlekette bir yerlere gelebilmek için önce Ofluların desteğini almak gerektiğini ifade eden Pekşen; “Kolay değil, önce Of’tan geçeceksin. Of’tan geçmeden memlekette bu işlerin içerisinde yer almak öyle kolay iş değil. Gittim Of’ta sınavı geçtim öyle geldim diyorum. Siz de bir geçin de öyle gelin diyorum” dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim sonuçlarını beğenmediğini ve bu nedenle yeniden seçime gidildiğini ima eden Pekşen; “İnsanlık tarihinde ilk defa seçim yapılıyor, talimat veriyor, sandık sonuçları, halkın iradesi beni ilgilendirmiyor. Halk yanlış düşünmüş bir kez daha seçim yapacağız diyor. Sandıklar sayılırken diğer muhalefet partisinin genel başkanı seçime gidilmesini istiyor. Daha sandık sonuçları sayılırken Cumhurbaşkanının danışmadı Türkiye Kaosu seçti diyor. Senin bu cümlenden 24 saat sonra eli kanlı katiller dağdan şehre indirdikleri silahla milletin alnına mermileri dayadılar” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24