CHP’li kadınlardan kadın pazarcılara ziyaret

CHP Trabzon Kadın Kolları üyeleri ile Of Kadın Kolları üyeleri Of’ta kadınlar Pazarını ziyaret ederek kadın pazarcıların sorunlarını dinlediler.

CHP’li kadınlardan kadın pazarcılara ziyaret

CHP Trabzon Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen program çerçevesinde İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Adalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Of Kadın Kolları Başkanı Nezahat Saral ve Kadın Kolları üyeleri Of’ta kadınlar pazarını ziyaret ettiler.

 

CHP Of İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Özçelik’in de eşlik ettiği ziyarette Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden partililer, daha sonra halk pazarı içerisindeki kadınlar pazarını ziyaret ettiler.

 

Köylü kadınların kendi el emekleri ile ürettikleri ürünleri sattıkları pazarda kadın pazarcıların sorunlarını dinleyen İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Adalı, “kadın olmanın zorluklarını bir kez daha gördük. Çilekeş kadınlarımız kendi emekleriyle bin bir güçlükle bağında bahçesinde ürettikleri yöresel ürünleri pazarda yine kendileri satarak çocuklarının ve evlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele veriyorlar” diye konuştu.

 

Her kadının bir hikayesi olduğunu belirten Of İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Özçelik, “Hangi pazarcıyla sohbet etseniz farklı bir hikaye ile karşılaşıyorsunuz. Halkın gerçek ekonomisinin tutulduğu yer pazardır. Kendi bağından ürettiği bir ürünü 1 TL’ye satarak ne kadar para kazanacak ve o parayla da hangi ihtiyaçlarını karşılayacak” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN .
DURSUN SULUKAN . - 11 yıl Önce

HELAL OLSUN KARDEŞLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24