CHP’li Haluk Pekşen Of’ta Ak Partiye yüklendi

7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerinde CHP’den Trabzon 1.sıra Milletvekili Adayı olan Haluk Pekşen, Of'ta partilere seslendi. Ak Parti'ye yüklenen Pekşen, 8 Haziran’da Bakan olacağını iddia etti.

CHP’nin Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Haluk Pekşen Of İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililere açıklamalarda bulundu.

 

TAYYİP ERDOĞAN HERKESİ SATTI

PKK’nın kaçak çayla finanse edildiğini ifade eden Pekşen; “Burası Of. Burası çayın memleketi. Türkiye’nin inşaatını imarını yapan insanların memleketindeyiz. 200 bin ton gümrük kaçağı olur mu? Böyle vicdansızlık olur mu? Böyle insafsızlık olur mu? Bu Tayyip Erdoğan, onun siyasi partisi, ona kim destek vermiş se herkese kazık atmıştır. Bununla beraber yürüyüp de yolda bırakmadığı hiç kimse yoktur. Önce Erbakan’ı satmadı mı? Birlikte yürüdüğü herkesi sattı. Kendi köylülerini, kendi memleketlilerine ihanet etti. 200 bin ton çayı PKK’ya vermediler mi? PKK’nın finansmanı çay üzerinden yapılmıyor mu? Ben şimdi size sesleniyorum. Allah aşkına daha ne kötülük yapmasını bekliyorsunuz?

 

ADALET BAKANI OLDUĞUMDA…

8 Haziran’da Bakan olacağını iddia eden Pekşen; “Of’ta bir sürü belde var. Kocaman bir ilçe burası. Bu beldeleri hizmet getireceğiz dediler. Ama bunlar hizmet getirmekle meşgul değiller biliyorsunuz götürmeyi bilirler. Belde belediyelerini aldılar Orhan Fevzi’ye bağladılar. Orhan Fevzi bağlama işlerini iyi biliyor. Adalet Bakanı olduğum gün ilk işim gel diyeceğim ona. Hadi bakalım Savcının karşısına gel bakalım. Ben gün sayıyorum. Orhan Fevzi’nin Ağır Cezaya gitmesine şu kadar gün kaldı diyorum. İnsanlar Orhan Fevzi’den hizmet bekliyor ama o başka nişlerle meşgul. Ne işlerle meşgul olduğunu siz biliyorsunuz” diye konuştu.

 

ÇAKACAĞIM İMZAYI AÇACAĞIM…

Belde Belediyelerinin kapatılmasıyla insanlara getirilen hizmetlerin yok olduğunu ifade eden Pekşen; “Buralara getirilen hizmetlerin hepsi gitti. Çalışanların üç beş kuruş maaşlarıyla ekmek parası giriyordu oralara. Oralarda bir canlılık vardı. Sağlık Ocakları gitti. Bankalar gitti. Postaneler gitti. Her şey gitti. Hiç tereddüttünüz olmasın. Çakacağım İmzayı o belde belediyelerini yeniden açacağım. Dediklerimi yaparım biliyorsunuz. Dimdik adamım ben Oflular gibi” dedi.

 

Konuşmasının ardından partililerle birlikte sokağa inen Pekşen, Of esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
titanic
titanic - 9 yıl Önce

haluk efendi ne zamandır bu ülkenin cumhuru hakimi oldun da alacam edecem götürecem diyosun azcık millete saygı duyun da bu milletin seçtiklerine adam gibi hitap etmesini öğrenin bu kafayla size Allah fırsat verirse bu milleti asın tamam mıı size bu millet fırsat vermez millet vermeye kalksada Allah fırsat vermez inşaallah

titanic
titanic - 9 yıl Önce

sizin inançlarınız ve inandıklarınızla ters orantılıyız haluk efendi inanç edebiyatı yapmayın biz aç kalmaya yetim kalmaya razı oluruz inançlarımıza inandıklarımıza ezanımıza vs kutsallarımıza dokunulmaya kalkışanların kolunu koparırız sizin sicilinizi iyi biliriz ofun adını azına alırken abdest al besmele çek hadi ordan dillolar...

cevdet aydın
cevdet aydın - 9 yıl Önce

7 Haziran 2015'da MİLLET karar verecek.

Y.Hacıahmetoğlu.
Y.Hacıahmetoğlu. - 9 yıl Önce

Bir milletvekili adayı, hem de 08 Haziranda bakan olacağım iddiasında olan bir siyasetçi "Tayyıp Erdoğan herkesi sattı" diyor. Ayıp ayıp. Bir devletin Cumhurbaşkanı halkını nasıl ve kime niçin satar. Çok ayıp. Utanıp özür dilemelisin Sn.Pekşen. Ve hem elinde noter tasdiki varmı ki?

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 9 yıl Önce

kişiliğinden milliyetinden ötün verenlerden de olmadım kendi atasına babasına baba diyemeyenlerin başkalarına mehtiyeler ve daha ileri ifadeleri kullananları ebeyce zamandır başta memleketim olmak üzere karadenizde görüyorum da anlayamadığım yahu sizler bu ülkenin vatandaşlarısınız anayasal haklarınız var eşitlik vs. sizlere şu anki hükümetin sağladığını neden bu kadar çok görüyorsunuz zaten devlet demek vatandaşına hizmet eden değilmidir ! işte bu kafayla bir yere varılamaz ianancının gereğini yerine getiremeyenler kalkıpda sadece yazılarda karşısındakilere ahkam kesmesinler

FATİH SEYHAN
FATİH SEYHAN - 9 yıl Önce

1994 yılından beri belediyecilik 2002 yılından beri hem hükümet hemde belediyenin bütün imkanlarını alanlar sizler değilmiydiniz 2 yıl evvel of çıkışı kıyıcık tarafına doğru yapılan asfaltı yere göğe sığdıramadınız oysa elin Güneydoğulusunun köyleri ebeyce zamandır asfalt ve devlet imkanları ile sizlerin imece usulü yardımları almanız la değil uyanın hükümetçi yandaşlar

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24