CHP’den Of İlçe Yöneticilerine eğitim

CHP Parti Okulu tarafından başlatılan “Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi” programı çerçevesinde Of İlçe Yöneticilerine eğitim verildi.

CHP’den Of İlçe Yöneticilerine eğitim

CHP Of İlçe Başkanlığı Hizmet Binasında düzenlenen ve iki gün devam eden programda parti yöneticilerine siyasi temel eğitim verildi.

 

Of İlçe Başkanı Emel Saral ve Başkan Yardımcısı Erdal Özçelik’in koordinesinde gerçekleştirilen eğitim programına CHP Trabzon İl Yöneticisi Uğur Değermenci, Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz, Araklı Gençlik kolları Başkanı Osman Dilber katıldı.

 

Eğitim programı kapsamında parti yöneticilerine Halkla İlişkiler, CHP Tarihi, CHP Programı, CHP Tüzüğü, Sosyal Demokrasi, Sosyal Proje Yönetimi, Örnek proje sunumu ve grup proje çalışmaları konularında bilgiler verildi.  

 

Güzel bir eğitim çalışması yaptıklarını belirten Of İlçe Başkanı Emel Saral, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde başlatılan Parti Okulu eğitimleri kapsamında yönetici arkadaşlarımıza ve üyelerimize önemli bir eğitim programı sunmuş olduk. Program katılan eğitmen arkadaşlarıma, eğitim alan yönetici ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
ademoğlu
ademoğlu - 11 yıl Önce

deveye sormuşlar sırtın neden eğri devede cevap vermiş nerem dogrukı

tamofli.
tamofli. - 11 yıl Önce

ne eğitimi bu eğitimse adalet ve kalkınma partisine gidin.böyle yaptığınız için adamlar kendilerini dev aynalarında görüyor. yazık bu millete yeter artık bırakın bu milletin yakasını eyvallah.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24