CHP, Of Belediye Başkan Adayını tanıttı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’nin Of Belediye Başkan Adayı Emel Saral, düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı.

CHP, Of Belediye Başkan Adayını tanıttı

Of Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya CHP İl Başkanı Yavuz Karan, Eski İl Başkanı Cafer Hazar, CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Nazın Özcan, İlçe Başkanı Erdal Özçelik, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer katıldı.

 

Of iki Bakanını kaybetti

İlçe Başkanı Erdal Özçelik yaptığı açılış konuşmasında Of’un yerel seçimlere iki Bakanını kaybederek girdiğini belirterek; “Bu seçim çok farklı olacak. Son yolsuzluk operasyonunun ardından Of iki bakanını kaybetti. Yerel seçimler öncesinde yaşanan bu durum, AKP’nin Of’ta işini zorlaştıracaktır. Bu süreçte Of Belediye Başkanlığını almamız kolaylaşacaktır” diye konuştu.

 

50 yıldır iktidara gelemedik

Konuşmasında ülke gündemine değinen İl Başkanı Yavuz Karan; “Başbakan Erdoğan son yolsuzluk operasyonunun ardından akıllandı. Son kabinede yeni bakanlarını gençlerden seçti. Çocukları olmayanlardan seçti. Çocukları olanlarının da ayakkabı numaralarına baktı. 42 numaradan büyük olanların babalarını bakan yapmadı. Bizler 50 yıldır iktidara gelemedik. Ama biz hiçbir zaman devletin parasıyla siyaset yapmadık. Biz hiçbir zaman tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemedik. 50 yıl daha iktidara gelmeyelim ama tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeyelim. Bizi diğer siyasi hareketlerden ayıran en büyük olay budur” dedi.

 

Başbakan Erdoğan’ın devlette çete aradığını belirten Karan; “Başbakan Erdoğan çete arıyor. Başbakana diyoruz ki Bakanlar Kurulu toplantısında sağına bak çete, soluna bak çete, sen de bu çetenin reisisin” ifadelerini kullandı.

 

Bir anne olarak Of’u kucaklamaya hazırım

Şair Nazım Hikmet’in kadınlar isimli şiirini okuyarak konuşmasına başlayan CHP Of Belediye Başkan Adayı Emel Saral; “Ben de bir anneyim. Bir anne olarak çocuğunu bütün kötülüklerden koruyarak kanatları altına alan bir anne olarak ilçemi kucaklamaya hazırım ve göreve talibim. Rahmetli merhum Ecevit ne alnımızda bir ayıp, ne koltuk altımızda saklı haçımız. Biz bu halkı, bu ülkeyi çok sevdik. İşte budur bağışlanmaz suçumuz. Alnımız ak, başımız dik. Sevgili memleket sevdalı suç ortaklarım. Ben bu göreve talibim. Eğer görevi bize verirseniz Of’un geleceğini hep birlikte inşa etmeye hazırız. Çıktığım yolda beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
az ama
az ama - 10 yıl Önce

insan azcık utanır ve arlanır.kac kişi var orda.olanlarda yabancı.ar perdesi chp da ofta yırtılmış galiba.ama yine oy verecez.kime chp ye.ordaki tiplere deyil

GÜL SOLMAZ
GÜL SOLMAZ - 10 yıl Önce

SİZ HALA MESELENİN YOLSUZLUK OLMADIĞINI ANLAMADINIZ YA OFTAN COK OY BEKLERSİNİZ GEZİ ZEKALILAR:)

a.y
a.y - 10 yıl Önce

yine saral yine saral ınadina yıllarca saral aday çıkarmayan mhp

Süleyman Sırrı Saral
Süleyman Sırrı Saral - 10 yıl Önce

Cemaat ve akparti catışması bu ülkenin kimler tarafindan ve nasil yönetildigini ap acık göstermektedir Hısizlıgın İhalelerle yapılan talanin ayyuka cıktıgı bu dönemde halkımız tercıhını Türkiyenin kurucusu olan Mustafa Kemal in partisinden yana yapacagına inanıyorum ofun ve türkiyenin kurtuluşu CHP si dir.

ZAFER
ZAFER - 10 yıl Önce

SIRTIN NEDEN EGRİ MALUMUNUZ DEVENİN CEVAPINI CE HE PELİLER BİLE BİLİYOR:)

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24