ÇEDAŞ muhtarları elektrik için topladı

Of’ta elektrik konusunda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması için Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ yetkilileri Başkan Sarıalioğlu ve Muhtarlarla bir araya geldi.

ÇEDAŞ muhtarları elektrik için topladı

Of’ta elektrik konusunda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması için ÇEDAŞ yetkilileri Muhtarlarla bir araya geldi.

 

Of Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş  Şirket Müdürü Mehmet Aydın, İşletme Grup Şefi Emre Akyüz, İşletme Şefi Ayhan Sarıkoç  ile 40’ı aşkın muhtar katıldı.

 

Her iki tarafı da dinleyen Başkan Sarıalioğlu, “Sorunları dinledik, biz belediye olarak neler yapabiliriz, bizim için önemli olan bu” diyerek başta abonelikler konusunda yapılan girişimleri paylaştı.

 

Yaklaşık iki saat süren toplantıda talep ve şikayetleri tek tek not eden Şirket Yetkilileri sorunların giderilmesi için çalışmaların takipçisi olacaklarını belirtti. Gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan yatırımlar, aydınlatma çalışmaları işletme bakım-onarım faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aktarılarak bu tarz toplantılara belirli aralıklarla dağıtım sorumluluğumuzdaki tüm illerimizde devam edileceği ifade edildi.

 

Ayrıca Muhtarlarla daha hızlı iletişime geçebilmek için, 444 9 186 numaralı çözüm merkezini, sisteme kayıtlı telefonu ile arayan muhtarların iletişim bilgileri kontrol edilerek bekleme olmaksızın hızlıca müşteri temsilcisi tarafından çağrının karşılanarak kısa süre içerisinde iletişime geçileceği belirtildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
AZİZ
AZİZ - 9 yıl Önce

REZİL OLUYORUZ EL ALEME...
BU ÇĞDA KESNTİYİ İZAH EDEMİYORUZ....
BUNA ACİL ÇÖZÜMMM..
ÖZELEŞTRİMEDEN GELEN GÖREVLER YAPILIOR MI...
ELEKTRİK KESNTİLERİNE ARTIK SON VERİLRSE...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24