ÇAYKUR’un mevsimlik işçi kuraları Of’ta çekildi

ÇAYKUR bünyesinde Trabzon’un Of, Hayrat, Sürmene ve Araklı çay fabrikalarında işe alınacak mevsimlik işçiler için Of’ta kura çekimi yapıldı.

ÇAYKUR’un mevsimlik işçi kuraları Of’ta çekildi

ÇAYKUR tarafından Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'daki çay fabrikalarında işe alınacak bin 500 mevsimlik işçi için kura çekimleri devam ediyor.

 

Of’taki 5 fabrikada 150 kişi, Hayrat’taki fabrikada 50 kişi, Sürmene ve Araklı çay fabrikalarında 20’şer kişi olmak üzere 8 fabrikada toplam 240 kişinin işe alınacağı mevsimlik iş için 4 bin 271 kişi başvuru yapmıştı.

 

Of, Hayrat, Sürmene ve Araklı çay fabrikalarında işe girecek mevsimlik işçiler için Of’ta Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy EML ve ATL Kapalı Spor Salonunda kura çekimi yapıldı.

 

Çaykur ve İşkur yetkililerinin hazır bulunduğu kura çekimi Of Noteri Selahattin Sağlam tarafından yapılırken çekiliş törenini çok sayıda başvuru sahibi izledi.

 

Başvuru numarası kuradan çıkan vatandaşlar sevinç yaşarken başvuru numaraları çıkmayan vatandaşlar zaman zaman sinirlerine hakim olamayarak çekilişi yapan notere tepki gösterdiler.

 

Kura çekimi sonucunda Of Noterliği tarafından oluşturulacak olan Asil ve yedek listeler fabrikalara gönderilerek mevsimlik işçilerin işe girişleri yapılacak.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24