Çaykara ve Dernekpazarı’na ulaşım Saraçlı ve Uğurlu'dan

Fındıkoba’da meydana gelen heyelanın ardından Of Çaykara yolu ulaşıma kapandı. Ulaşım Saraçlı-Tekoba-Uğurlu grup yolundan sağlanıyor.

Çaykara ve Dernekpazarı’na ulaşım Saraçlı ve Uğurlu'dan

Dün öğlen saatlerinde Fındıkoba’da meydana gelen heyelan nedeniyle Of Çaykara Uzungöl yolu ulaşıma kapandı.

 

Of’un Fındıkoba, Cumapazarı, Erenköy, Çataldere, Gürpınar, Uğurlu ve Bölümlü mahalleleri ile Dernekpazarı ve Çaykara ilçelerine ulaşım Of Saraçlı-Tekoba-Uğurlu grup yolundan sağlanıyor.

 

Yoğun trafik nedeniyle mahalle aralarından geçen yolda sıkıntılar yaşanırken özellikle kamyon ve otobüs gibi büyük araçlar bu yoldan ulaşım sağlayamıyorlar.

 

Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yol güzergahında yönlendirme levhaları konulmadığından ulaşımda büyük sıkıntılar yaşanıyor.

 

Özellikle gece saatlerinde ulaşımda büyük sıkıntılar yaşayan vatandaşlar, Tekoba Uğurlu yol ayrımını fark edemeyerek Tekoba Mahallesinin içine girerek Cos Dağı yoluna tırmandılar.

 

Uğurlu’da mahalle arası yollarda çıkış yolu bulmakta zorlanan vatandaşlar, Nazarlı Mahallesi içlerinde büyük sıkıntı yaşıyor.

 

Mahalle sakinleri ise yol ayrımlarına elleriyle ve bilgisayarlardan çıktı alarak levhalar yerleştirerek sürücülere yardımcı olmaya çalıştılar. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24