Çarşılı kent meydanı projesinde kazma vuruldu

TOKİ tarafından ihalesi yapılan ve eski terminal alanında yapılacak olan çarşılı kent meydanı projesinde çalışmalar başladı.

Çarşılı kent meydanı projesinde kazma vuruldu

Of eski terminalin bulunduğu alanda yapılacak olan çarşılı kent meydanı projesinde çalışmalar başladı.

16 Nisan’da yapılan ihaleyi kazanan yüklenici firma, TOKİ ile sözleşme imzalayarak çalışmalara başladı.

Proje kapsamında eski terminalin bulundu alanda alt katta kapalı otopark ve üst bölümde de 1 adet Cami ile 25 adet dükkan yapılacak.

Alanda bulunan ve Nuhoğlu Camii olarak da bilinen Terminal Camii, balık hali ve diğer işyerleri yıkıldı. Zeminde yapılan kazı çalışmaları devam ediyor. Projenin 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Yöresel mimariye uygun olarak inşa edilecek olan projede Oflular minibüs durağının bulunduğu ön bölümde projeyle birlikte yeni bir cami inşa edilecek.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU TÜRK
OFLU TÜRK - 3 yıl Önce

KAPALI PAZAR YERİ YAPIMINDAN VAZMI GEÇİLDİ HER PERŞEMBE SIKINTI ÇEKMEYE DEVAMMI EDECEĞİZ

Bulut
Bulut - 3 yıl Önce

Boş yatırım orayı sel basar

fatih seyhan
fatih seyhan - 3 yıl Önce

doğu karadenizde dere kenarlarında yapılaşma sıkıntılarının verdiği hasarları gördükce Devlet eliyle dere kenarına sıfır komşu kent meydanı ismiyle çarşı yapılacak çok önemli proje yeni iş sahası açılımına faydası olacağından hiç şüphem yok ? yazık ki Devletin paraları saçma sapan projelere veriliyor ofyazın ticaret yapan kışın paraları sayan memleket Devlet desteği ve gurbetden para gelmezse sıkıntılı memleket kendi ticaretini oluşturan yeterli sanayisi yok turizm yok hayvancılık hiç yok sadece dışarıdan hazır tükeden memleketim otopark konusu sıfır kapalı semt pazarı yok doğru dürüst çocuk parkı yok

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24