Cansusyu’ndan Kardeşeli Derneğine teşekkür

Cansuyu Sosyal Yardımlaşma Derneği, Somali’ye yapılan yardımlar nedeniyle Of Kardeşeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teşekkür plaketi gönderdi.

Cansusyu’ndan Kardeşeli Derneğine teşekkür
Of Karedeşeli Derneği, Oflu hayırseverlerin yardımlarıyla Somali'nin başkenti Mogadişu'da dört adet içme suyu kuyusu açtı.
 
Cansuyu Sosyal Yardımlaşma Derneği ile birlikte yürütülen çalışmalar sonucunda açılan su kuyuları tamamlanarak Somalililerin hizmetine sunuldu.
 
Somali Devleti, su kuyularının açılması nedeniyle Cansuyu Derneği’ne, Cansuyu Derneği de hayırlara vesile olan Of Kardeşeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne Teşekkür Belgesi gönderdi.
 
Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü yaptığı açıklamada; “Of’ta 7 yıldan bu yana faaliyet gösteren Kardeşeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Somali'nin başkenti Mogadişu'da 4 adet  içme suyu kuyusunu tamamlayarak suya hasret insanlara hizmet vermeye başlaması Somali halkı kadar bizleri de sevindirdi. Of Kardeş Eli Derneğinin Somali halkına verdiği desteği tüm insanlığa vermiş gibidir. Başarılı çalışmalarından dolayı Kardeşliğini gösteren Kardeşeli Derneği çalışanlarına ve derneğe katkı sağlayanlara teşekkür eder, şükranlarımızı sunarım” dedi.
 
Haber-Foto: Şemsettin Öztürk

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24