Çanakkale’nin 100.yılına özel şiir gecesi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çanakkale’nin 100.yılına özel olarak düzenlenen şiir yarışmasında Ali Yeşilyurt Lisesi öğrencisi Serhat Sezgin birinci oldu.

Çanakkale Zaferi’nin 100.yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Of Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine adlı şiirini En Güzel Okuma yarışması düzenlendi.

 

Yarışma kapsamında Of’ta eğitim veren Liselerde düzenlenen ön elemelerde birinci olan öğrenciler, Of Sahil Gün Batımı Salonunda düzenlenen programda şiiri jüri ve davetlilerin huzurunda okudular.

 

Yarışmaya Of Ali Yeşilyurt Anadolu Çok Programlı Lisesi’nden Serhat Sezgin, Of İmam Hatip Lisesi’nden Sümeyye Bulut, Taşhan Sağlık Meslek Lisesi’nden Furkan Ercan, Of Anadolu Lisesi’nden Seda Musaoğlu, Of Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi’nden Aleyna Şenocak ve Solaklı Anadolu Lisesi’nden Emel Yar adlı öğrenciler katıldılar.

 

Liselerin Edebiyat öğretmenlerinden oluşan Juri üyelerinin oylarıyla Of Ali Yeşilyurt Anadolu Çok Programlı Lisesi’nden Serhat Sezgin birinci seçilirken, Of Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi’nden Aleyna Şenocak ikinci, Of İmam Hatip Lisesi’nden Sümeyye Bulut ise üçüncü seçildi.

 

Program Of Halk Eğitimi Merkezi Öğreticilerinin seslendirdiği Çanakkale Türküsü ve Of İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği İlahilerle sona erdi.

 

Yarışma sonunda tüm öğrenciler altınla ödüllendirilirken yarışmaya sponsor olan Topçu Mühendislik Adına Ayhan Topçu’ya da plaket takdim edildi.

 

Programa Of Kaymakamı Eren Arslan,  Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, , İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Hakimler Murat Bilge ve Aydın Güzel, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24