Çan; “Süreçten keyif aldım”

Ak Parti Of Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Çan, adaylık sürecinden çok keyif aldığını, madden bir şey beklemediği gibi manen çok şey kazandığını ifade etti.

Çan; “Süreçten keyif aldım”

Ak Parti Of belediye Başkan Aday Adayı, Yılmaz Çan, yaptığı açıklama ile Aday olan Salim Salih Sarıalioğlu’nu kutladı ve süreci değerlendirdi.

 

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler de Of’taki  teamüllerin bilincinde olarak, sembolikte olsa değişik soyadlı  bir aday adaylığımız söz konusu oldu. Ben şahsen bu süreçten çok keyif aldım. Yeni dostlar ve dostluklar edindim. Madden bir şey beklemediğim gibi, manen çok şey kazandığıma inanıyorum.

 

85 günlük gergin süreç  sona  erdi. Her gün konuştuğumuz en büyük olasılıklardan bir tanesi gerçekleşti. 17 Aralık süreci yaşanmamış olsaydı adayımızın eli şüphesiz ki daha güçlü olacaktı. Temennim geçmişten ders alarak geleceğe daha özgüvenle bakabilmektir.

 

Aday adaylık dönemi geride kaldı. Asıl yarış şimdi başlıyor. Ak parti bayrağının göndere değil de daha aşağılara çekecek bir sonuç hepimizin eseri olacaktır. Bu seçimlerde olası bir başarısızlık siyaset arenasında elimizi iyice zayıflatacaktır. Büyükşehirin meyvelerini yemek yerine beldelerin meyvelerine hasret kalmanın vebali  tüm Ofluların sırtındadır.

 

Aday adaylık sürecinde il dışında olmamız ve az çok sonucu tahmin ettiğimizden sosyal medya haricinde herhangi bir çalışmaya gerek duymadık. Bu süreçte istemeyerek de olsa incittiğimiz arkadaşlar varsa herkesten özür dilerim.

 

Ak Parti Of Belediye Başkanlığı için aday gösterilen  Salim SARIALİOĞLU abimizi tebrik eder önümüzdeki süreçte kendisine başarılar ve kolaylıklar dilerim.

 

Of’a hizmet etmek için illa bir koltukta oturmak gerekmez. Ofluyum derken yüzümüz kızarmıyorsa bin koltuğa bedeldir. 31 Mart Of için bayram olması temennisiyle Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
buda kim
buda kim - 10 yıl Önce

allahın lakozlisi sanamı kaldı bu işler

kendine gel
kendine gel - 10 yıl Önce

hooop lastigin patlak gidiyorsun ''buda kim '' yazan efendi . lakoza laf yok ... aday adayina da yokk bilmem anlatabildim miiiiiiiii . .

birisi ötekisi
birisi ötekisi - 10 yıl Önce

Karanlıkta birbirinizi göremiyorsunuz!Biriniz kör, birinizin lastiği patlamış.sizin gibiler yüzünden Olan gerçekten lastiği patlayanlara olmasın!

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24