Çakır ve Yaşar ailelerinin acı günü

Gazetemizin imtiyaz sahibi Ahmet Yaşar’ın eniştesi olan Ballıca sakinlerinden Kasım Çakır (72) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 Çakır ve Yaşar ailelerinin acı günü
HABERİN GALERİSİ
Kasım Çakır vefat

Kasım Çakır vefat

Ballıca Merkez Mahallesi sakinlerinden olan Kasım Çakır tedavi gördüğü Fatih Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde hayatını kaybetti.

 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Yaşar’ın ablasının eşi, Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar’ın Halasının Eşi; İdris, Yunus ve Hüseyin Çakır’ın kardeşi olan Kasım Çakır (72), Eylül Ayında incir ağacından düşerek ağır şekilde yaralanmıştı.

 

Vücudunda kırıklar oluşan ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi edilerek evinde istirahat eden Çakır, 10 gün önce felç geçirerek Fatih Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

 

Önceki gün hayatını kaybeden Çakır’ın cenazesi Of Çarşıbaşı Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından Ballıca Merkez Mahallede’ki aile mezarlığına defnedildi.

 

Emekli İmam Hatip Hüseyin Yaşar’ın kıldırdığı cenaze namazına Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Ulusal, Of Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Sityasi Parti ve Sivil Toplum Temsilcileri, Yaşar ve Çakır ailelerinin dost ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Of Havadis ailesi olarak bu acı günümüzde yanımızda olan, cenazemize katılan, baş sağlığı mesajı veren, çok değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 9 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

cevdet aydın
cevdet aydın - 9 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANİ CENNET OLSUN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24