Büyükşehirden mahallelere 310 bin ton asfalt

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılı içerisinde mahallelerde yapılan asfaltlama miktarı 310 bin tona ulaştı.

Büyükşehirden mahallelere 310 bin ton asfalt
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde asfaltlama seferberliğine ara vermeden devam ediyor.

2018 yılı içinde mahalle yollarına serdiği asfaltın miktarı 310 bin tonu aşan Büyükşehir Belediyesinin, Ortahisar ilçesinin Yalıncak Mahallesi’nde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışması mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

 

Yalıncak Mahallesi Muhtarı Ömer Yurduseven, Trabzon Büyükşehir Belediyesinin asfaltlama çalışmalarında kalitenin ön plana çıktığını söyledi. Muhtar Yurduseven, “Büyükşehir Belediyemiz 2 bin 700 ton asfalt ile bozuk olan yolumuzu kapladı. Bu çalışma ile yolumuz daha geniş ve pırıl pırıl oldu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na gerek çalışmaları gerekse çalışmaların kalitesine olan hasiyeti nedeniyle mahalle olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YARALAR SARILIYOR

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesi il genelinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle meydana gelen toprak kayması ve su taşkınlarının izlerini silmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. İl genelinde olduğu gibi Araklı ilçesinin Ayvadere Mahallesi’nde yaşanan olumsuzlukların izleri de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla ortadan kaldırılıyor. Ayvadere Mahallesi Kaşıkçı Mevkii’nde cami ve bazı evler su taşkını nedeniyle zarar görürken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun talimatları ile gerekli temizlik çalışmaları yapılarak tefrişat eksikleri tamamlanıyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24