Büyükşehirden Kondu Mahallesi’ne asfaltlama

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen asfaltlama çalışmaları kapsamında Dernekpazarı Kondu Mahallesi’nde 1 km asfaltlama yapıldı.

Büyükşehirden Kondu Mahallesi’ne asfaltlama

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt hamlesi sürüyor. Belirlenen program dahilinde il genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi 2017 yılında bugüne kadar yaklaşık 165 bin ton asfalt serdi.

 

Son olarak Düzköy İlçesi Gürgendağ Mahallesi’nde 3.5 km, Yomra Taşdelen Mahallesi’nde 1.5 km, Akçaabat Akçaköy Mahallesi’nde 3.5 km ve Dernekpazarı Kondu Mahallesi’nde 1 km asfalt yol yapan Büyükşehir’in çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte il genelinde belli bir plan ve program dahilinde hatırı sayılı bir bütçe ile yol çalışması gerçekleştirme şansı eldeettiklerini kaydederek, “Yol çalışmalarında ana arterlere öncelik veriyoruz. Trabzon’daki tüm yollardan, hangi yolun neresinde ne sorun varsa hepsinden haberimiz vardır. Program dahilinde bu sorunları ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yollarımızda kalıcı, uzun yıllar hizmet edecek, birkaç yıl sonra tekrar çalışma yapılmasına gerek duyulmayacak, altyapısı sağlam çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Trabzon halkı her şeyin en güzeline layıktır ” ifadelerini kullandı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24