Büyükşehirden ihtiyaçlı çocuklara bayram hediyesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Bir Çocuk Gülüyor, Dünya Güzelleşiyor' kampanyasıyla 106 ihtiyaç sahibi çocuğa Kurban Bayramı öncesi giysi yardımı yapıldı.

Büyükşehirden ihtiyaçlı çocuklara bayram hediyesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara giysi yardımı yaparak bayram sevinçlerine ortak oldu.

 

'Bir Çocuk Gülüyor, Dünya Güzelleşiyor' kampanyasıyla 106 ihtiyaç sahibi çocuğa giysileri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla giysileri verildi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu törende yaptığı konuşmada kampanya çerçevesinde ilk etapta 0-15 arası 106 çocuğa giysi yardımı yaptıklarını ve bu rakamı yıl sonuna kadar bine ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Başkan Gümrükçüoğlu bu kampanyalara her zaman destek veren Trabzonluların paylaşma ruhunu en iyi şekilde ortaya koyduğuna da dikkat çekerek, " Bu birlikteliğimizi bundan sonra da sürdürme gayreti içerisinde olacağız. 'Bir çocuk Gülüyor, Dünya Güzelleşiyor' adlı çok güzel bir kampanya ile çocuklarımıza giysilerinin ulaşmasına katkı sağlayan LC Waikiki firması ile ayakkabıları temin eden Avrasya Üniversitesi'ne şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok değerli bir sıfatla, 'kimsesizlerin kimsesi' olarak anılıyor. Bizler de yerel yönetimler olarak onu örnek olarak kimsesizlerin kimsesi olmaya gayret gösteriyoruz. Bu yardımlarımızı Kurban Bayramı'ndan sonra da sürdüreceğiz. Bu yıl sonuna kadar etap etap bin çocuğumuzu giydirerek onları sevindirmeyi hedefliyoruz. İhtiyaçlı çocuklarımıza bu güzel yardımların ulaştırılmasında emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.  

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24