Büyükşehir Of’ta bin beşyüz kişiyi iftarda buluşturdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Of’ta düzenlenen iftarda yaklaşık bin 500 kişi Of Sahilde açık havada oruç açtı.

Büyükşehir Of’ta bin beşyüz kişiyi iftarda buluşturdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ve Of Belediyesinin koordinasyonuyla Of Sahilde düzenlenen açık hava iftarında yaklaşık bin 500 kişi birlikte iftar yaptı.

 

İftar yemeğine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş kartıldı.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu iftar öncesi birer kısa selamlama konuşması yaptılar.

 

Soylu konuşmasında Doğu Türkistan’da yaşanan dramı işaret ederek; "Özgürlük içerisinde bugün iftarımızı açıyoruz ama binlerce kilometre ötede sadece oruç tutuyor diye canından olan, şehit olan Doğu Türkistan'da onlarca insan bugün hayatta değiller" dedi.

 

Of halkının seçimlerde kendilerine güçlü bir şekilde destek verdiğini ifade eden Soylu, "Bize verdiğiniz güçlü destek için hepinize teşekkür ediyorum. Allah ne kadar ömür verirse sonuna kadar emrinizdeyiz. İnşallah güzel şeylerin altına hep birlikte imza atacağız" şeklinde konuştu.

 

Soylu, hürriyetin kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzur içerisinde nasip etsin. Allah bu ülkenin birliğini ve beraberliğini bozmasın. Hiç endişeniz olmasın, güneyimizde bizi sıkıntıya sokabilecek adımlar atmaya çalışıyorlar ama bir oradayız, birlikteyiz. Siyasi irademiz ve gücümüzden herhangi bir şey kaybetmedik. Tam anlamıyla ülkemizin yarınına sahip çıkma konusundaki iddiamızı, azmimizi ve kararlılığımızı hiçbir şekilde bir tarafa bırakmış değiliz"

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24