Büyükşehir Hayratı iftarda buluşturdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrat’ta düzenlenen geleneksel sokak iftarında Başkan Gümrükçüoğlu ve Hayrat ilçe yönetimi Hayratlılarla birlikte oruç açtılar.

Büyükşehir Hayratı iftarda buluşturdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ilçelerde vatandaşlarla iftar programları kapsamında Hayrat’ta yapılan sokak iftarı vatandaşların yoğun katılımı ile yapıldı.

 

İftar programı öncesi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Ak Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekili adayı Vehbi Koç Hayratlı esnaf ve vatandaşları gezerek seçimlerde desteklerini istediler.

 

İftar masalarını da tek tek gezen Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler, vatandaşların Ramazanını ve yaklaşmakta olan Bayramını kutladılar.

 

Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Ak Parti Hayrat İlçe Başkanı Salih Öztel ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu iftar öncesinde kısa birer selamlama konuşması yaptılar.

 

“Sizin hizmetkârınız olmak bizim için onur vesilesidir” diyen Başkan Gümrükçüoğlu; “Katılımlarınızdan dolayı tüm Hayratlı kardeşlerime en samimi şükranlarımı arz ediyorum. Malumunuz önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Bu tarihi nitelikteki seçimlerde sizin evladınız, milletvekili adayımız Vehbi Koç kardeşimize desteklerinizi bekliyoruz. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyor, hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

 

Akşam ezanının okunmasıyla orucunu açan vatandaşlar yemeğin ardından okunan duaya amin dediler. Yemek duasından sonra Ak Parti Trabzon Milletvekili adayı Vehbi Koç da vatandaşlara seslenerek desteklerini istedi.

 

Kendilerine olan yoğun desteklerinden dolayı Hayratlılara teşekkür eden Koç; “Ülkemize denizcilik sektöründe önemli hizmetler etmiş, bölgemizden ve ülkemizin birçok farklı yerlerinden insanlara iş ve aş imkânı sağlamış sizin evladınız, kardeşiniz olarak karşınızdayım. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız teveccühleriyle 24 Haziran seçimlerinde aday oldum. İnşallah şimdi vekil olarak sizlere hizmet vermek istiyorum. Bize vereceğiniz destekle inşallah sizleri mahcup etmeyeceğim. Hayrat’ın partimize büyük desteğini biliyorum. İnşallah bu artarak devam edecektir. Seçimlerin ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyor, şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehter takımının ezgi ve marşlarla şenlendirdiği iftara Hayrat Kaymakamı Kübra Demirer de katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24