Büyük Mahalle’de yol genişleme çalışması başladı

Ballıca Belediyesi tarafından başlatılan yol genişleme çalışmaları kapsamında Büyük Mahalle’ye ulaşımın sağlandığı anayolun genişlemesine başlandı.

Büyük Mahalle’de yol genişleme çalışması başladı

Ballıca Belediyesi tarafından yürütülmekte olan yol genişleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Merkez Mahallesi ve Yavuz Selim Mahallesi’nde yapılan genişleme çalışmalarının ardından Büyük Mahalle’ye ulaşımın sağlandığı ana yolun genişleme çalışmaları başladı.

 

Çalışmalar kapsamında mahallelere ulaşımın sağlandığı ana yollar 8 ila 10 metre civarında genişletilerek çift yönlü araç trafiğine uygun hale getiriliyor.

 

Yaz mevsimi nedeniyle ara verilen genişleme çalışmaları, Büyük Mahalle anayolu ile yeniden başladı. Yaklaşık 2 km civarındaki yol genişletilerek çift yönlü araç trafiğine uygun hale getirilecek. Genişleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolun asfaltlaması da yapılacak.

 

Yaş çay sezonunun sona ermesiyle birlikte çalışmalara hız verdiklerini belirten Belediye Başkanı Emin Bilgin; “Görev süremiz boyunca yol çalışmalarına ağırlık verdik. Yolu olmayan çok sayıda eve yeni yol açtık. Mahallelere ulaşımın sağlandığı ana yolları genişleterek trafik akışını rahatlattık. Şimdi de ulaşımda ciddi sıkıntıların yaşandığı Büyük Mahallemizin yolunu genişletiyoruz. İnşallah çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp yolun asfaltlamasını da yapacağız” diye konuştu.

 

Kısıtlı imkanlarla Ballıca’ya önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Bilgin, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a ve hayır severe işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onların destekleriyle içme suyu projemizi hayata geçirmek üzereyiz. Yollarımıza ciddi yatırımlar yaptık. Asfaltlama çalışmaları yaptık. Trabzon’un Büyükşehir olması nedeniyle belediyemiz mahalleye dönüşecek. Bu süreçte bu önemli hizmetlerimizi tamamlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

BELDESİNE,KÖYÜNE YOL-SU VE ELEKRİK GETİRENLERDEN DAHASI HER TÜRLÜ HİZMET VERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

DERYA ULUSAN ŞEN
DERYA ULUSAN ŞEN - 10 yıl Önce

siz yavuz selim büyük mahallelerde asfaltlama çalışmalarına devam edin ssayın başkan ballıca 1. köprüden ötesinin adını değişsinler orası size bağlı deil sanırım yollar berbat tek yön olan yolla ilgilenmiyorsunuz diğer tarafı çift yönlü asfalt yapıyorsunuz adaletmi bu yazık gerçekten her seferinde diyorum biz mahrumiyet bölgesi olduk ballıca beldesi 2. köprü civarı

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24