Bu çelişkiler neden gizleniyor?

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu partisinin İlçe Divan Toplantısında yaptığı konuşmada sürekli çelişkili söylem ve icraatlar yapıldığını ve bunların üzeri örtüldüğünü söyledi.

Bu çelişkiler neden gizleniyor?

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının aylık düzenlediği İlçe Divan Toplantısında konuşan İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, sürekli çelişkili söylem ve icraatlar yapıldığını ve bunların üzeri örtüldüğünü söyledi.

 

Ülke gündemi ve Başkanlık konularına da değinen İlçe Başkanı Vahapoğlu, “Fikirlere saygılı olduklarını söyleyenler acaba önümüze koydukları bu referandumda hayır diyenlere neden saygı duymuyorlar? Üstelik saygı duymayı aratacak şekilde ayrıştırıcı ve kışkırtıcı söylemleri neden kullanıyorlar? Bu ayrıştırıcı söylemleri kullanacaklarına önümüze koydukları anayasa maddelerini açıklasalar. Açıklayarak inandırtsalar ve halk kendi özgür iradesiyle evet veya hayır dese. Millete baskı kurarak, hayır diyenleri pkk,pyd, fetö gibi terör sınıfına sokmak ne kadar doğrudur? Bu yaptığınız ayrıştırmaya eğer doğru diyorsanız neden bunu milletin önüne getiriyorsunuz? Eğer hayır diyenler terör örgütü tarafında ise, hayır seçeneğini neden milletin önüne getiriyorsunuz? Bunun gibi birçok çelişkili durumu düşünmemiz gerekiyor. Ayrıca bu şekilde yapmaya devam ettikleri takdirde ülke bütünlüğü ve istikrarı kesinlikle sağlanamaz.” dedi.

 

BUNLARA NASIL GÜVENECEĞİZ?

Vahapoğlu, “Söylem olarak abd ve ab karşıtlığını gösteriyorlar, fakat eylem olarak bu mihraklarla icraatlarında hiçbir gerileme olmadığı için ilişkiler her geçen gün daha da büyüyor. Abd ye esip gürleyip incirlik üstünü kapatmayanların, Almanya’ya sert sözler söyleyip askerlerini İncirlik üstümüzde konuşturanların, ab ye karşı gibi görünerek neredeyse bütün kurumlarda ab adına faaliyetler yapanların bu çelişkili eylemlerini nereye koyacağız? Bunlara nasıl güveneceğiz? “ sorularını sorarak vatandaşların bu konularda duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24