Bölümlü’de 18 hafız ve hafize icazet aldı

Bölümlü Mahallesi Erkek ve Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 10 erkek ve 8 kız için icazet töreni düzenlendi.

Bölümlü’de 18 hafız ve hafize icazet aldı

Of’un Bölümlü Mahallesi’nde eğitim veren Erkek ve Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören 10 erkek ve 8 kız öğrenci hafızlığını tamamlayarak mezun oldu.

Bölümlü Beldesi Kur’an Kursu ve Cami Yaptırma Derneği ve Of Müftülüğü tarafından organize edilen 31.dönem icazet töreni Erkek Kur’an Kursu’nun bahçesinde yapıldı.

Programa Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Bayburt İl Müftü Yardımcısı Abdullah Aksoy, Of Müftüsü Özcan Yılmaz, Tekkekey Müftüsü Hayrettin Kılıçbay, Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak, Tonya Müftüsü Halil İbrahim Bayalan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Fatih Bayraktar, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Türk Diyanet Vakıf Sen Genel Başkan Yardımcısı Arif Gürsoy ve Trabzon Şube Başkanı Mehmet Odabaş, Emekli İl Müftüleri Fahrettin Aşık ve Mustafa Balık, kurs ve dernek yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Yakup Okutan hocanın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Of Müftüsü Özcan Yılmaz açılış ve selamlama konuşması yaptı.

Programa katılan il ve ilçe müftülerinin birer selamlama konuşması yaptığı programda hocalar ve hafızlar tarafından Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu.

Mezun olan hafız öğrencilerin kısa süreleri okumalarının ardından yapılan dua ve kılınan öğle namazının ardından davetlilere yapılan yemek ikramı ile program sona erdi.

Dernek Başkanı Hüseyin Orhan, yaptığı teşekkür konuşmasında; programa katılarak kendilerini mutlu eden müftülere ve hocalara, programın hazırlanmasında ve icra edilmesinde emeği bulunan iş insanlarına ve yöneticilere, programa katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
BABA
BABA - 2 yıl Önce

MEVLAM DAİM EYLESİN.KAZA BELA GÖSTERMESİN.AMİN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24