Beyaz Umut yeni sezona merhaba dedi

Of Beyaz Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi düzenlediği törenle Yeni Eğitim ve Öğretim Sezonuna merhaba dedi.

Beyaz Umut yeni sezona merhaba dedi

2007 yılında Of’ta kurularak Faaliyete başlayan Özel Beyaz Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 8.Eğitim ve Öğretim yılına düzenlediği törenle başladı.

 

Yedi yıldır Of’un yanı sıra Hayrat, Dernekpazarı, Çaykara, Sürmene ve Araklı’daki Özel Öğrencilere Özel Eğitim verdiklerini belirten Genel Müdür Tahir Hacıahmetoğlu, amaçlarının bölgenin özel insanlarını topluma kazandırmak olduğunu ifade etti.

 

157 öğrenciye hizmet verdiklerini belirten Hacıahmetoğlu; “10 öğretmenimiz, 2 stajyer öğretmenimiz, bir müdürümüz, 2 idari personelimiz servis şoförlerimiz ve hizmetlilerimiz ile toplam 19 kişiyle 157 öğrencimize kaliteli bir ortamda çeşitli imkanlarımızla hizmet veriyoruz. Evlerinden aldığımız öğrencilerimize haftanın 5 günü (Pazar ve Pazartesi hafta tatili) özel sınıflarımızda öğretmenlerimiz tarafından bire bir eğitim veriyoruz. Otizm, Zihinsel, İşitme Engelli ve Özel Öğrenim hizmetlerimizin yanı sıra Fizyoterapistimizle de bölgemizdeki özel öğrencilere hizmet sunuyoruz. İnşallah yeni dönemde de bu hizmetlerimizi daha da arttıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Basın mensupları ve velilerle birlikte sınıfları gezen Hacıahmetoğlu, basın mensupları ve velilerin sorularını yanıtladı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
keleş
keleş - 10 yıl Önce

Başarılar hacıahmetoğlu.

of.
of. - 10 yıl Önce

ALLAH BAŞINIZDAN EKSİK ETMESİN HACIAHMETOĞLUNU.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24