Benim adamım değil, hepimizin adayı

Ak Parti Of İlçe Başkanlığının Eylül ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu “partimizin adayı kim olursa hepimiz onun için çalışacağız” dedi.

Benim adamım değil, hepimizin adayı

Ak Parti Of İlçe Teşkilatının Eylül Ayı Danışma Meclisi Toplantısı İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu başkanlığında ilçe binasında yapıldı.

 

Toplantıya Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İncehasan ve Aydın Özyurt, Of Belediye Başkan Vekili Rıfat Akyüz, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri Ahmet Çapoülu ve Dursun Yüksel, Belde Belediye Başkanları, ilçe yöneticileri kadın ve gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

TÜM ADAYLAR BİZİM ADAYIMIZDIR

Toplantıda konuşan Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere değindi. Terzioğlu; “Partimizin aday adaylık süreci resmen 1 Ekim’de başlıyor. Bir aylık bir süre sonunda adayımızı belirleyeceğiz. Seçim çalışmalarımıza parti olarak başlamış durumdayız. Bundan sonra daha yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Bu süreçte senin benim adayım diye bir şey söz konusu olmamalı. Tüm adaylar bizim adayımızdır. Süreç sonunda belirlenecek olan adayımız hepimizin adayı olacak ve yerel seçim çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde yürüteceğiz. Hepimiz vatan sevgisiyle ilçemize en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağız” diye konuştu.

 

YATIRIMLARIMIZ DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR

Ak Parti iktidarında Türkiye’yi dünya lideri bir ülke konumuna getirdiklerini belirten Aydın Bıyıklıoğlu; “Dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alan lider bir ülke konumuna geldik. Yapılan yatırımlarımız ve projelerimiz tüm dünyada örnek gösteriliyor. Bölgede etkin bir Türkiye istemeyen ülkeler, gizli ve aleni olarak destekledikleri terörle ve içimizdeki hainlerle karışıklık yaratarak ülkemizin önünü kesmeye çalışıyor. Başbakanımıza yüzlerce suikast girişimi yapıldı ama başbakanımızın da söylediği gibi sizlerin dualarıyla etrafında o kadar güçlü manevi bir zırh var ki Allah onları hep başarısız kılıyor. Muslukları kesilenler kaos politikaları uygulamaya çalışıyor. Ama aziz milletimiz onlara her ortamda öyle bir tokat vuruyor ki neye uğradıklarını hep şaşırıyorlar” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
gurbetçi oflu
gurbetçi oflu - 11 yıl Önce

hakan terzioğlu bey genç ve başarılı siyasetçi. belediye içinde genç başarılı eğitimci güngör saral benim adayım. kendisinden belediye başkanı olarakda hzmetlerini bekliyoruz

Bora AKYÜZLÜ
Bora AKYÜZLÜ - 11 yıl Önce

Kimi Kandırıyorsunuz ? Aday Kim Olursa Onun İçin Çalışacakmış :)

baştürk
baştürk - 11 yıl Önce

Hakan Terzioğlu “partimizin adayı kim olursa hepimiz onun için çalışacağız” dedi.
Yanı şunu anlayacağız adayın özelliği ak partı adayı olması gerısı onemlı değil.vasıflarının bı anlamı yok.asıl olan akpartı rozetıdır.o rozete sahıpsen zaten kalıtelı bır ınsansın.yok ak partılı değilsen dın düşmanısın.

gyrbetçi oflu
gyrbetçi oflu - 11 yıl Önce

adayın iyi kotu oldugu degil akplimi akpsizmi oldugu yada soyadının saral mı saralsız mı oldugu onemli olan bir ofta hizmet beklemeniz saçmalık anlaşılan kim kazanrsa kazansın kaybeden of olacak

sadullah kaliç
sadullah kaliç - 11 yıl Önce

murat saral gibi bir belediye başkanı mevcut iken yeni aday adaylarının çıkmış olmasını anlamlı bulmuyorum. bu aday adayları da şanslarının olmadığını biliyor fakat bir yer bulabılırmıyız dıye aday adayıyım diye ortaya çıkıyorlar. eğer gerçekten of ahizmeti düşünmüş olsalar zaten bız murat saral ın yanındayız derlerdi.

sadullah kaliç
sadullah kaliç - 11 yıl Önce

bora iş olsun diye konuşmayı bıraksan iyi olur. partım kımı aday gösterırse onun için çalışacağız demek le din düşmanı olmak demek ne alakası var. partım kımı gösterırse o benım adayımdır demekle bende partıme guvenıyorum . bora gibi saçma sapan bır adamı göstermez iş yapabılecek lıyakatlı bırını gösterır . şeklınde bır anlam çıkarttım . hakan terzioğlu da aynı anlamı çıkarmış olamazmı.

Bora AKYÜZLÜ
Bora AKYÜZLÜ - 11 yıl Önce

Öncelikle Şu Yorumunu Okudum Sana Cevap Vermeme Bile Gerek Yok Ama.. Buraya Yorum Yazanlar Senin Bana Çok İyi Cevap Verdiğini Düşünecek O Yüzden Cevap Yazıyorum.. Benim Yazdığım Yorumdan Çıkardıkların Neler ? " Ben Aday Belli Kimi Kandırıyorsun ? " Yazdım.. Din Düşmanlığı Bunun Neresinde ? Kullandığın Her Neyse Ondan Bende İstiyorum İyi Kafa Yapıyor Sanırım.. AKP'nin Adayını Ben 1 Yıl Önce Yazdım ve Öyle Olacak.. Kazanıp Kazanamayacağını Birlikte Takip Ederiz.. Ayrıca Okuduğunu Anlayan İnsanlarla Tartışmayı Tercih Ederim.. Sen Dikkate Alınacak Donanıma Sahip Değilsin Ama Okuyanlar Kimin Boş Konuştuğunu Görsün İstedim... Hakan Terzioğlu'na Gelince Seçimle Gelmeyen Bir Başkan Parti Merkezi Ne Derse Onu Yapmak Zorunda...

Sanatçı Muhafazakar
Sanatçı Muhafazakar - 11 yıl Önce

Siyaset nedir sorusunun cevabı bir değil bindir diyorum ve yazacaklarımdan sonra pekte haksız olmadığımı göreceksiniz. Geçmişte Terzioğlunun ilçe başkanlığına gelmesi için olağanüstü çaba sarf eden bir Murat SARAL örneği varken, bugün gelinen noktada Terzioğlu aynı özveri veya sadakati Murat SARAL ın yanında yer alarak gösteremiyorsa bunun adı siyasettir. O siyasetki yola çıktığın arkadaşını ilk yol ayrımında satma sanatıdır. Bugün Murat SARAL ın dizayn ettiği Akp Of İlçe Teşkilatı stratejik açıklamalar yapıyor. Adam satma sanatı olan siyasetin bu dönemki mağduru sanırım Murat SARAL olacak.. Aslında Murat bey için bu bir tecrübe teşkil edecektir. “Güvendiğin dağlara elbet birgün kar yağar, sistemin gereğiymiş kediler aslan boğar”


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24