BBP Eski il Başkanı Terzi Ak Parti’de

Büyük Birlik Partisi Trabzon Eski il Başkanlarından Fatih Terzi, Ak Parti Of ilçe Başkanlığında düzenlenen Haziran Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısında parti rozetini takarak Ak Parti’ye katıldı.

BBP Eski il Başkanı Terzi Ak Parti’de
Ak Parti Of İlçe Başkanlığı’nın Haziran Ayı ilçe Danışma Meclisi Toplantısı kalabalık bir katılım ile yapıldı.
 
Parti Merkezi’nde yapılan Toplantıya İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Nevzat Çabuk, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İncehasan, Aydın Özkurt, Erol Tosun, Kadın Kollarından İnci Karakaş, Mutahhare Tirgil, Of belediye Başkan Vekili Rıfat Akyüz, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belde Belediye başkanları, Parti yöneticileri ve üyeler katıldı.
 
AK PARTİ BÜYÜK BİR AİLEDİR
Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, 10 ana başlıkla Ak Parti’nin 10 yıllık icraatlarını değerlendirdi. İstanbul’da yaşanan Gezi Parkı olaylarına da değinen Terzioğlu, “İstanbul’da yapılanlar lider ülke oluşumuzun önünü kesme çalışmasıdır. Ama muvaffak olamadılar, ilelebet de olamayacaklardır. Türkiye sevdalısı Başbakanımız, gecesini gündüzüne katarak bu millet için, bu vatan için, bayrağımız için yoğun bir tempoda çalışmaktadır. Bizler de yapacağımız çalışmalarımızla Başbakanımıza güç ve kuvvet vermeye çalışacağız” diye konuştu.
 
Terzioğlu konuşmasını şöyle sürdürdü;
Ak parti büyük bir ailedir. Kurulduğu günden bugüne kadar milletin desteğiyle çığ gibi büyüyen bir aileyi dağıtmak istediler. Ak partinin bu önlenemez yükselişine bir dur demek için ülkemizde eski tarihlerde olduğu gibi türlü türlü oyunlara başvurdular. AK PARTİ’yi sandıkta yenemeyeceğini anlayan mihraklar İstanbul Gezi Parkını bahane ederek sayın başbakanımızı devirmek istediler. Geçmişte Adnan Menderes’i ipe götürenler, Turgut Özal’ın ipini çekenler, sayın başbakanımıza da aynı senaryoyu yazdılar. Ancak bu milletin bu tür oyunlara artık karnı tok. Aktörler aynı piyonlar farklıdır. Oyunların temel gayesi siyasi ve ekonomik istikrarı zedelemek ve gençleri heba etmektir.
 
Sayın başbakanımızın önderliğinde milli iradeye saygı mitinglerinde halkımız, o kirli mihraklara gereken cevabı vermiş ve başbakanımızı yedirmeyiz sloganını tüm dünyaya cevap niteliğinde göstererek başbakanının arkasında durmuştur.
 
 
ENFLASYONU % 65’TEN DEVRALDIK
Son 10 yıllık iktidarımızda yapılan icraatlarımızdan bahsetmek istiyorum.
Enflasyon 2002 yılında yüzde 65‘lerde iken Ak Parti döneminde tek haneye gerileyerek yüzde 6.16 olarak gerçekleşti.
 
2002 ye kadar yapılan bölünmüş yol miktarı 6 bin km iken 2002’den günümüze 22 bin km yol yapıldı.
 
Merkez bankası döviz rezervleri 2002’de 26.8 milyar dolar iken şimdi 132 milyar dolara çıkarak rekor kırdı.
 
İktidara geldiğimizden bugüne kadar TOKİ, 81 il 800 ilçe 2.665 şantiyede 589.780 konut yaparak ve kentsel dönüşümü başlatarak vatandaşlarımız için modern ve uygun yaşam alanları inşa etti .
 
Savunma sanayisinde ise 2002’de 247 milyon dolar olan ihracatımızı 1.1 milyar dolara çıkmıştır.
 
İlk yerli helikopterimiz, savunma uydumuz, insansız hava aracımız, savaş gemimiz, yerli tank ve füze sistemlerimiz ve daha sayamadığımız çok sayıda ürünler bulunmaktadır.
 
70 ÜNİVERSİTEDEN 10 YILDA 171 ÜNİVERSİTEYE
Eğitimde de; 2003 yılında 70 olan üniversite sayımızı bugün 171’e çıkardık. Okullarda Hz. Peygamber’in hayatı ile Kur’an-ı Kerim dersleri seçmeli olarak verilebilecek. Yine 28 Şubat Dönemi’nin dayatması olan ve yıllardır meslek liselerinin kan kaybetmesine yol açan farklı kat sayı uygulamasına son verdik.
 
Sağlık alanında; İktidarımız döneminde 554’ü hastane, 1.467’si birinci kademe sağlık kurumu olmak üzere 2.021 yeni sağlık tesisi inşa ettik.
 
Kanayan yaramız olan hanım kardeşlerimizin başörtüsüne konulan yasağı kaldırarak hanım kardeşlerimizin hem kurumlarda hem okullarda serbest şekilde özgürce başörtüsünü takabilmesini sağladık.
 
Ve geçtiğimiz mayıs ayında cumhuriyet tarihinin rekoru olan 3. Havaalanı ihalesini tamı tamamına 45 milyar dolara gerçekleştirerek tüm dünyanın gözünü ülkemize çevirdik.
 
İMF’YE 23,5 MİLYAR DOLAR BORÇ ÖDEDİK
İMF’ye olan 23.5 milyar dolarlık borcumuzun son taksitini ödeyerek artık borç alan değil borç veren ülke konumuna yükseldik.
 
Yine bu ayda İstanbul 3. Boğaz köprüsünün ihalesini gerçekleştirdik.
 
Geleceğimizi teminat altına almak için cari açığımızın en büyük nedeni olan enerji konusunda tarihi bir anlaşma sağlayarak Mersin ve Sinop’ta yapılacak olan 2 nükleer santral ihalesi sonuçlandı.
 
Daha sayamadığımız ve konuşmalara sığmayacak kadar çok icraatleri olan hükümetimize ve sayın başbakanımıza gerek teşkilat çalışmaları gerekse dualarımızla yanında olduğumuzu göstermek adına daha çok çalışarak bu oyunlara karşı dik durduğumuzu gösterelim. Gün bugündür gün birlik günü ve devletimizdin düşmanlarına karşı birleşme günüdür.
 
BBP ESKİ İL BAŞKANI TERZİ’YE ROZET
Of Belediye Başkan Vekili Rıfat Akyüz ve İl Genel Meclis Üyesi Halim Kaya’nın konuşmalarının ardından İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk da bir konuşma yaptı.
 
Çabuk konuşmasında “Gelişen Türkiye ve özüne dönen öz kaynaklarıyla lider olan Türkiye’nin yolunu kesmek için dış güçler her türlü yolu denemektedir, bundan sonra da denemeye devam edecektir. İnşallah bunlara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz. O nedenle yaklaşan yerel seçimlerin ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.
 
Toplantının sonunda Büyük Birlik Partisi (BBP) Trabzon Eski İl Başkanı Fatih Terzi Ak Parti’ye katıldı. Terzi’nin rozetini takan Of İlçe Başkanı Terzioğlu, Terzi’ye “partimize hoş geldin” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
xmen
xmen - 11 yıl Önce

iktidar partisinin toplantısının salonuna bak bir elin parmakları kadar insan toplasan 50 etmezler. Bu haldemi seçime gireceksiniz. Saadetin en düşük ilçe divan toplantısı 150nin altına düşmez. Bi de ne o kadın-erkek birarada oturtmuşsunuz milleti. Kurandaki harem ayetlerinden haberiniz yokmu?

Bora AKYÜZLÜ
Bora AKYÜZLÜ - 11 yıl Önce

akp'ye Gidildi.. Yeni İhale Alma Olayları Sanırım..

OF.
OF. - 11 yıl Önce

ANCAK OF İLÇESİNİ FÜLLEDİNİZ.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24