Bayırca Muhtarı Doğanay’dan ihtiyaçlı ailelere yardım

Of’un Bayırca Mahallesi Muhtarı Atilla Doğanay, koronavirüs salgını nedeniyle mahallesindeki işini kaybeden, gelir kaybı yaşayan ve ihtiyaçlı vatandaşlar için yardım kolileri hazırlayarak evlerine teslim etti.

Bayırca Muhtarı Doğanay’dan ihtiyaçlı ailelere yardım

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ülke çapında başlatılan yardım kampanyalarıyla ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçları gideriliyor. 

Kampanyaların en güzel örneklerinden birini Of’un Bayırca Mahalle Muhtarı Atilla Doğanay yaptı. Muhtar Doğanay, hayırsever komşularının desteği ve kendi imkanları ile mahallesinde işsiz kalan, gelir kaybı yaşayan ve ihtiyaçlı vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için yardım kolileri hazırladı. 

Muhtar Doğanay, içerisinde patatesinden soğanına, tereyağından kıymasına, unundan bakliyatına kadar çok sayıda gıda maddesinin yer aldığı yardım kolilerini kendi aracıyla kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine takdim etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada mahalle halkına çağrıda bulunan Muhtar Doğanay, ihtiyaçlı komşularının her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağını belirterek; “Eğer bir işiniz yoksa ve kimseden yardım alamıyorsanız ve yemeğiniz bitiyorsa, lütfen akşamları aç yatmayın. Çocukları için en iyisini isteyen Anne Baba her zaman benim için onurludur. Hayat herkese adil olmayabilir ama biz adil davranalım. Utanmadan, sıkılmadan mesajla bana ulaşın. Birinin yiyebileceği yemek varsa, ikinciye de yetecek kadar olduğunu öğrenerek büyüdük. Her aile başka aileye destek olsa yeter. Paylaşmak bereketi getirir, ne olur bencil olup sadece kendi dolabımızı doldurup evimizde beklemeyelim. Üzgün ebeveynlerin olduğunu okuyoruz, duyuyoruz. Bu mesajı okuduysanız ve tekrar ediyorum rahatsızlık hissetmeden bana özel bir mesaj bırakın. Size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.


Neye ihtiyacınız varsa, kısacası, en az bir yemek dahi sana ulaştırmaya çalışacağıma söz veriyorum.  Kimse aç olmamalı. Kimse çaresiz kalmamalı. Gün birlik beraberlik günüdür” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2020, 23:14

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şaban fırat
Şaban fırat - 4 yıl Önce

Allah tüm yardimda bulunan herkezden razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24