Bayburtlular’dan Kaymakam Sonel ve Başkan Saral’a plaket

Of Bayburtlular Derneği Yönetimi, 10 Mart Cumartesi günü gerçekleştireceği Bayburt’un Kültür ve Sanat Gecesi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Bayburtlular’dan Kaymakam Sonel ve Başkan Saral’a plaket
Dernek Başkanı Âdem Atamer ve Yönetim Kurulu üyeleri, gece hazırlıklarını sürdürürken, Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Of Belediye Başkanı Murat Saral’ı makamlarında ziyaret ederek verdikleri destek ve yardımlardan dolayı teşekkür plaketi sundular.
 
Bayburt savunması diye tarihte yerini alan Kop Şehitleri anıtının Bayburt Taşından yapılmış maketini Kaymakam Tuncay Sonel’e sunan Başkan Adem Atamer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayburtlulara yakın ilgi ve alakasını esirgemeyen ve her fırsatta bunu dile getiren Kaymakam Sonel’e teşekkürlerini ilettiler.
 
Ziyarette konuşan Kaymakam Sonel;  “Bayburt ve Of hep bir olmuş, birlik olmuş, acısında, tatlısında hep birlikte hareket etmişlerdir. Bizler de bu nadide iki toplum bireylerini kaynaşma adına verdikleri bu çabalarda desteklemek ve hep yanlarında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Of – Bayburt artık ayrılmaz bir ikili gibidirler. Umarız hiçbir şey onların bu birlikteliklerini bozmaz, yaklaşan bu Of Bayburtlular gecesinin de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Of Belediye Başkanı Murat Saral ise ziyarette yaptığı konuşmada “Bayburtlular ve Oflu hemşerilerimiz artık ortak akıl ile aynı düşünüp aynı hareket eden bir toplum olmuşlar ve gecelerini de beraber yaparak birlikteliklerini pekiştirmektedirler. Of Bayburtlular derneğinin tertip edeceği 10 Mart’taki gecemizde bunun en güzel örneğidir. Biz yerel yönetim olarak beraberlik duygusunun en yüksek seviyede yaşandığı bu geceyi tertip edenlere teşekkür ediyoruz. Bize düşen her görev de yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.
 
10 Mart’ta Gün Batımı Düğün Salonunda Saat 18.00’de yapılacak olan gecede; Bayburtlu sanatçı Devran,  Karadenizli sanatçı Sinan Sami, Bayburt ve Of halk oyunları ekipleri ve sürprizlerin yaşanacağı programa Bayburt, Trabzon ve Of’tan da çok sayıda katılım olması bekleniyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24