Bayan protokolden Gaziler Acar ve Bulut’a ziyaret

Vali Yavuz’un eşi Şengül Yavuz ile Kaymakam Fırat’ın eşi İpek Fırat ve Trabzon Gönül Elçileri, Kıbrıs Gazisi Ahmet Acar ve ailesi ile Terör Gazisi İbrahim Ethem Bulut’u ziyaret ettiler.

Bayan protokolden Gaziler Acar ve Bulut’a ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz ile Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ın eşi İpek Fırat ve Trabzon Gönül Elçileri, Bölümlü Mahallesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Ahmet Acar ve ailesi ile Fındıkoba’da ikamet eden Terör Gazisi İbrahim Ethem Bulut’u ziyaret ettiler.

 

Ziyaretlere Bayan Yavuz ve Bayan Fırat’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan’ın eşi Dilek Yazgan, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit’in eşi Funda Akşit, Trabzon Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput’un oluşturduğu Trabzon Gönül Elçileri de katıldı.

 

İlk ziyaretlerini Bölümlü’ye yapan Gönül Elçileri, Kıbrıs Gazisi Ahmet Acar ve ailesini evinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

 

Bölümlü ziyaretlerinin ardından Fındıkoba Mahallesi’ne giden Trabzon Gönül Elçileri, burada ikamet eden Terör Gazisi İbrahim Ethem Bulut ve ailesini ziyaret ederek bir sohbet ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24