Başkan Terzioğlu; “İlk günkü aşkla çalışıyorum”

AK Parti Of İlçe Başkanı Terzioğlu, görev süresinin son güne kadar ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Terzioğlu; “İlk günkü aşkla çalışıyorum”

Trabzon’un en hareketli ve çalışkan başkanı AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Of’ta görev süresinin sonuna yaklaşmasına rağmen dur durak demeden çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti’de ilçe başkanlığı seçimleri devam ederken Başkan Terzioğlu, hem ilçe başkanlığı ile ilgili süreci suhuletle sürdürmeye çalışıyor, hem de Of ile ilgili yapılan ve yapılması gereken çalışmaları sıkı şekilde takip ediyor.

Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar ve Yayın Kurulu Üyemiz İzzet Keleş’in makamında ziyaret ettiği Başkan Terzioğlu; Of’ta yaşanan Afet, 17 Ekim’de yapılacak Of Kongresi ve Trabzon İl Başkanlığına adaylığına dair önemli açıklamalarda bulundu.

22 MAHALLEMİZDE BÜYÜK HASAR OLUŞTU

Of’ta 14 Ağustos’ta büyük bir afet yaşadıklarını belirten Başkan Terzioğlu; “Son bir aydır çalışmalarımızın yoğunluğu daha da artmış durumdadır. Malum olduğu üzere geçen ay Of ilçemizde büyük sel felaketi yaşadık. Bu sel felaketinde 1 vatandaşımız vefat etmiş 7 vatandaşımız yaralanmıştı. Bununla birlikte 68 mahallemizin 22’sinde büyük maddi hasar oluştu. İlk günden itibaren devletimizin tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşlarımızın yanında olduk. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum hep yanımızda oldular. Ne yapılması gerekirse yapacaklarını açıkladılar. Biz de gerekli raporlar hazırlayarak kendilerine verdik. İnşallah devletimiz vatandaşlarımızın tüm yaralarını saracaktır” ifadelerini kullandı.

OYUMUZU YÜZDE 86’YA YÜKSELTTİK

17 Ekim’de yapılacak Of Kongresine de değinen Başkan Terzioğlu; “Bir yandan ilçemizde yapılan ve yapılması gereken yatırımlarla ilgili Ankara ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bir yandan da parti içi çalışmalarımız da devam ediyor. Üç dönem ilçe başkanlığımızı alnımızın akıyla tamamladık. Gönül huzuruyla yeni arkadaşlara bu görevi devredeceğiz. İlçe teamül seçimlerini tamamladık. Süreç devam ediyor. 17 Ekimde İlçe kongresini yapacağız inşallah. Partimiz için ilk günkü heyecanımızla çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda Rabbim sonumuzu hayırlı eylesin. Uzun yıllar Of gibi zor ve önemli bir ilçede partimizin başarılarını artırarak hizmet ettik. Partimizin oylarını % 86’ya yükselttik. Bizden sonra seçilecek arkadaşımızın işi daha da zor olacak” diye konuştu.

İL BAŞKANLIĞINA ADAYIM

İl Başkanlığı adaylığı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Terzioğlu; “Üç dönemdir Of gibi zor ve önemli bir ilçede partimize hizmet verdik. Siyasetteki bu tecrübemizi partimizin diğer alanlarında da sürdürmek istiyorum. Onun için diyorum ki bu kutlu yolda şayet İl Başkanımız Sayın Haydar Revi aday olmayacaksa ben adayım diyorum. Bu sürecin partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 10:42

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24