Başkan Terzioğlu il başkanlığına doğru

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin Bölge Koordinatörlüğüne atanmasının ardından Of İlçe Eski Başkanı Hakan Terzioğlu’na il başkanlığı yolu açıldı.

Başkan Terzioğlu il başkanlığına doğru

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Genel Başkanlığı tarafından Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörlüğü görevine atandı.

Üç dönem AK Parti Of İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve tüzük gereği yeniden aday olamayan Mehmet Hakan Terzioğlu, daha önce yaptığı açıklamada İl Başkanı Haydar Revi’nin aday olmaması durumunda il başkanlığına aday olacağını açıklamıştı.

Revi’nin koordinatörlük görevine atanmasının ardından Terzioğlu, İl Başkanlığı için resmen aday oldu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılacak temayül yoklamasının ardından İl Başkanı adayı belirlenerek kongre yapılacak.

Of’taki üç dönemlik başkanlığı sürecinde yaptığı başarılı çalışmalarıyla Of’un yanı sıra Trabzon’un diğer ilçe teşkilatları ile de iyi bir diyaloğa sahip olan Terzioğlu’nun İl Başkanlığı şansını arttırıyor.

Başkan Revi’nin aday olmaması durumunda aday olacağını beyan ettiğini belirten Terzioğlu Of Havadis’e yaptığı açıklamada; “Of’ta üç dönem ilçe başkanlığı yaptık. Tüm yöneticilerimizle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, belediyemizle ve mahalle teşkilatlarımızla bir bütün olarak çalıştı. Oy oranımızı yüzde 85’lere çıkarttık. Bu süreçte sadece Of teşkilatımızla değil, diğer ilçe teşkilatlarımızla ve il teşkilatımızla da bir bütün olarak çalıştık. Tüzüğümüz gereği yeniden aday olamadık. İl Başkanımız Sayın Haydar Revi Başkanımızın aday olmaması durumunda aday olacağımızı beyan ettik. Bugün geldiğimiz noktada sayın başkanımıza Genel Merkezimiz tarafından önemli bir görev verildi. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Biz de İl Başkanlığı için aday olduğumuzu beyan ediyoruz” dedi.

Partisinin vereceği her göreve hazır olduğunu belirten Terzioğlu; “İl yönetimindeyken Of İlçe Başkanlığı göreviyle görevlendirildik. Üç dönem bu görevi başarıyla yürüttük. Bu gün il başkanlığı için adaylığımızı açıklıyoruz. Genel merkezimiz tarafından temayül çalışması yapılacak ve il başkanı adayımız belirlenecek. Partimizin vereceği her görev bizim için şereftir, onurdur. İl Başkanlığı görevi verilirse 18 ilçemizi bir bütün olarak görerek çalışmalarımızı Trabzon’umuzun tümüne yayacağız. Çalışmalarımızla ve başarılarımızla örnek olacağımızı düşünüyorum. Bu iş nasip işi. Allah kime nasip ederse o bu görevi yerine getirecek. Bizler partimizin emrindeyiz. Görev verildiğinde gereğini yerine getiririz” diye konuştu.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24