Başkan Sarıalioğlu’ndan Zabıta personeline kutlama

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191. yıl dönümü nedeniyle Zabıta Personeliyle bir araya gelen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, personelle birlikte pasta kesti.

Başkan Sarıalioğlu’ndan Zabıta personeline kutlama

Zabıta Teşkilatı’nın 191.yıl dönümü nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Zabıta Personeliyle buluştu.

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıya Başkan Sarıalioğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Meclis Üyesi Osman Topçuoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar, Zabıta Müdürü İsmail Hakkı Sarıalioğlu ve Zabıta Personeli katıldı.

 

Ülkemizin en köklü kuruluşlarından biri olan Zabıta Teşkilatı’nın 190. kuruluş yıldönümü kutladığını ifade eden Başkan Sarıalioğlu; “1-7 Eylül haftası, Zabıta Haftası olarak kutlanıyor. Biz de bu hafta vesilesiyle hem sizlerin günü kutlamak üzere bir araya geldik. Öncelikle Kuruluşumuzun 190. yılının tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerin de Zabıta haftanızı kutluyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Of’ta aşırı bir yoğunluk yaşandığını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Yaz aylarında olmamız nedeni ile ilçemizde yoğun bir nüfus var. Bu da hem araç yoğunluğunu, hem de diğer iş yükümüzü arttırıyor. Siz değerli Zabıta arkadaşlarımızdan biraz daha yüksek performans bekliyorum. Halkımızın bizden beklentileri yüksek. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Gerek trafik konusunda, gerek temizlik konusunda, gerek asayiş konusunda önlemlerinizi ve gayretlerinizi arttırmanızı istiyorum” diye konuştu.

 

Başkan Sarıalioğlu, toplantının sonunda Zabıta Personeliyle birlikte yaş pasta keserken, Zabıta Personeli de bu özel günlerinde kendilerini unutmadığı için Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24