Başkan Sarıalioğlu'ndan hastalara ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Sarıalioğlu'ndan hastalara ziyaret

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları da unutmuyor. Başkan Sarıalioğlu hastaların en çok morale ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayarak ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

 

HER AN VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Sarıalioğlu, belediye başkanı seçildiği 2014 yılından bu yana, hasta ziyaretlerini düzenli gerçekleştirdiklerini belirterek, "Hastalık ve sağlık bizler için. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Of Devlet Hastanemizde yatmakta olan hastalarımızı her hafta ziyaret edip bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soruyoruz. Bu tür ziyaretler hastalarımıza moralman iyi geliyor. Kendilerini yalnız hissetmiyorlar. Peygamber efendimizin de hasta ziyaretinin önemini anlatmak için yapmış olduğu ‘Hasta ziyaretinde bulunan kimse, ziyaretten dönünceye kadar cennet meyveleri arasındadır.’ açıklamasından da anlaşıldığı üzere hasta ziyaretleri her zaman önemlidir. Bizler annelerimizden, babalarımızdan hasta olanı, yaşlı olanı ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biridir. Bizi bir yapıyor, birbirimize daha çok yaklaştırıyor. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Her insanımızın mutluluk hakkıdır. Hasta olan vatandaşlarımızın mutluluklarına bir nebzede olsa katkı sağlamışsak ne mutlu bize" ifadelerinde bulundu.

 

Hasta ve hasta yakınları ise ziyaretleri ve yakın ilgisinden dolayı Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24