Başkan Sarıalioğlu’na sürpriz Doğum Günü kutlaması

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, katıldığı Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları Toplantısında kendisine sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Başkan Sarıalioğlu’na sürpriz Doğum Günü kutlaması

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları Yönetiminin haftalık olağan toplantısına konuk oldu.

 

Kadın Kolları Yönetimiyle sohbet eden Başkan Sarıalioğlu’na kadın kolları tarafından sürpriz yapıldı.

 

3 Mart tarihinde doğan Başkan Sarıalioğlu için yaş pasta hazırlayan Kadın Kolları Yöneticileri, hazırladıkları pastayı Başkan Sarıalioğlu’na sundular. Yapılan sürpriz karşısına mutlu olduğunu ifade eden Başkan Sarıalioğlu, Kadın Kolları Yönetimine teşekkür etti.

 

"ÖZEL GÜNLER AİLEYLE KUTLANDIĞINDA GÜZEL"

Başkan Sarıalioğlu yaptığı açıklamada; “Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ve güçlü ailenin bir parçası olmak çok güzel. Büyük bir aileyle doğum günü kutlamanın ayrıcalığı ve mutluluğu ise bambaşka. Özel günler, aileyle ve dostlarla kutlandığında daha da bir anlam kazanıyor. Doğum günü sürpriziyle beni şaşırttığınız ve duygulandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Hep birlikte aynı dayanışma, sevgi, saygı içerisinde Of için başarılarımızı daha da artıracağız. Ailelerinden zaman ayırıp gece gündüz partimiz için çalışan AK Parti Of İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Nurcan Hacıahmtoğlu ve değerli yönetimine, doğum günüm dolayısıyla bu güzel jestlerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daha da kuvvetlenerek, çalışmalarımıza da fazlasıyla yansır ve tekrar böyle güzel ve mutlu günde yine birlikte oluruz” ifadelerini kullandı.

 

Kadın Kolları Başkanı Nuran Hacıahmetoğlu da yaptığı açıklamada; “Of Belediye Başkanımız Salim Salih Sarıalioğlu haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantımıza iştirak etti. Önümüzdeki Programlar için fikir alışverişinde bulunduğumuz başkanımızın desteği ve ilgi alakasından dolayı kendisine Teşekkür ediyoruz. Doğum gününün tekrar hayırlı olmasını sağlık ve huzur dolu nice yıllar geçirmesini dileriz” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24