Başkan Sarıalioğlu vatandaşların sorunlarını dinledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Halk Günü uygulamasında bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarına çözümü için kendilerine yardımcı oldu.

Başkan Sarıalioğlu vatandaşların sorunlarını dinledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, halkla bir araya gelerek sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

 
Her daim halkın içerisinde ve halka yakın olmasına rağmen Başkan Sarıalioğlu Salı günlerini de Halk Günü uygulamasıyla vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini dinleyerek çözüme kavuşturmaya çalışıyor.

 

Oldukça faydalı bir halk günü toplantısı yaptıklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, “Vatandaşlarımızın belediye hizmetleri konusunda bizlerden talepleri oluyor. Bu talepleri kısa ve orta vadede yerine getirmeye çalışıyoruz.  Çözüme ulaşması zaman alan konularda mutlaka vatandaşlarımıza geri dönüşler yaparak konu hakkında kendilerini bilgilendiriyoruz” diye konuştu.

 

Of halkına hizmet edebilmek için ekibi ile birlikte gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Sarıalioğlu; “Akla gelen tüm hizmetlerden kaynaklanan sorunları çözüme kavuşturmak için çaba harcıyoruz. Temsili olarak Salı gününü halk günü olarak belirlemiş olsak da her gün vatandaşlarımızla beraberiz. Hem sahada hem de makamda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz ve onların dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizin düşünceleriyle şehrimize estetik ve kalıcı dokunuşlar yapıyoruz. Hizmet noktasında onların tespit ve öneri ile çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Her zaman belirttiğimiz gibi bu şehri birlikte yönetiyoruz, yönetmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24