Başkan Sarıalioğlu, Sanayi Esnafını Dinledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Sanayi Sitesi esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Başkan Sarıalioğlu, Sanayi Esnafını Dinledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ne üye esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 

Toplantıya, Kooperatif Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

Kahvaltıda konuşan Başkan Sarıalioğlu, yerinden ve birlikte yönetim anlayışına önem verdiklerini söyledi. Sarıalioğlu; “Ülkesi için, bayrağı için, ezanı için tek yürek olan esnaflarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Amacımız hem sanayi sitesi ile ilgili hem de Of’un geneliyle ilgili ihtiyaçlarınızı belirlemektir. İsteğiniz varsa bunları bir an önce öğrenelim ve hızlı bir şekilde çözelim. Bizim burada sanayide esnafımıza iş anlamında faydası olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

 

Sanayi esnafının sorularını da cevaplayan Başkan Sarıalioğlu, en büyük sıkıntının yola bırakılan malzemeler olduğunu, yola doğru fazla malzeme çıkaran esnaflarla ilgili çok şikayet aldıklarını dile getirerek, “Hem sanayi sitesi yönetimimizden hem de esnaflarımızdan direkt şikayetler geliyor. Toplatmaya çalışıyoruz. Ceza yazmak ya da baskı yapmak istemiyoruz. Ancak yine düzelme olmazsa bundan sonra ceza yazma yoluna gideceğiz. Yolların kullanımı kısıtlanmamalı. Dükkanların önünden yola çıkma olmasın. Bunu elimizden geldiğince engellemeye çalışacağız” ifadelerini kullandı..

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24