Başkan Sarıalioğlu, gençlerle sabah namazında buluştu

Of Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesi kapsamında Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sabah namazını gençlerle birlikte eda etti.

Başkan Sarıalioğlu, gençlerle sabah namazında buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor' projesi kapsamında Of Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen sabah namazı programına katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sabah namazını gençlerle birlikte kıldı.

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor' organizasyonu kapsamında, Oflu gençler Of Gençlik Merkezi'nde sabah namazı kıldılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı gençlik merkezlerince, birlik, dirlik, huzur ve sükun mekanları olan camilerle gençleri buluşturmak, milli ve manevi değerleri gelecek nesillere aktarmak ve gençlerin bir araya gelmesine vesile olmak amacıyla 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliği kapsamında sabah namazı buluşması Of Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

GENÇLER BİZİM İLHAM KAYNAĞIMIZ

Sabah namazının ardından gençlere hitap eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, sabah namazı buluşmalarının çok anlamlı olduğunu belirtti.

Buluşmaya katılan gençlere teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu, "Genç olup da namaz kılmak, namazı eda etmek çok anlamlı. Bu genç yaşta, uykunun tatlı zamanında kalkıp namaza gelmek çok anlamlı ve çok güzel bir davranış. Bu mübarek gecenin sabahında bizleri bir araya getirme fırsatı verdiği için değerli kardeşim, Of Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Ahmet Ali Kapıcıoğlu'na teşekkür ediyorum. Rabbim bizi namaz kılan dostlarıyla kendisine layık gördüğü kullarıyla cennetinde haşreylesin. Gençler bizim ilham kaynağımız. Bu sabah burada Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan 'Gençler Sabah Namazında Buluşuyor' projesi kapsamında gençlerimizle sabah namazımızı hep beraber eda ederek, günün feyzine ve bereketine nail olduk. Cenabı Allah nasip etti siz aziz cemaatimiz ve sevgili evlatlarımızla beraber sabah namazını kıldık. Allah'a ne kadar şükür etsek az" dedi.

Sabah namazı buluşmasına Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun yanı sıra, AK Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı Resul Çan, Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Of Belediye Meclis Üyesi Oktay Ulusoy, Of Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüler ile genç ve vatandaş katıldı. Namaz sonrası çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24