Başkan Sarıalioğlu, Çataldereli vatandaşları dinledi

Her hafta bir mahalleye giden mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi ziyaretinde vatandaşların, talep ve şikayetleri yerinde inceledi.

Başkan Sarıalioğlu, Çataldereli vatandaşları dinledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesinde vatandaşlarla görüşerek, yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

 

Çataldere Mahallesi Merkez Kur’an Kursu’nda vakit geçiren vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sarıalioğlu, mahallede yapılan çalışmalarla ilgili mahalle sakinleriyle görüşerek, fikir alışverişinde bulundu. Mahallelinin taleplerini de dinleyen Sarıalioğlu, taleplerin çözümü için ilgili müdürlere gerekli talimatları verdi.

 

Gece gündüz vatandaşlarla bir arada olduklarını ve gelen talepleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Çataldere Mahallesi sakinlerimizle bir araya gelerek, ilçemizde hayata geçirdiğimiz ve hayata geçirmeyi planladığımız projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Mahalle sakinlerimizin bizlere gösterdikleri ilgi alaka, hoşgörü ve samimiyet den dolayı başta Çataldere Mahallesi Muhtarımız Sezai Zengin'e ve tüm mahalle sakinlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Of'umuzu hep birlikte, ortak akılla geleceğe taşıyoruz. Söz verdiğimiz gibi biz şehrimizi vatandaşlarımız ile birlikte yöneteceğiz. Bu nedenle halkımızın fikirlerini önemsiyoruz. Mahallelerimizde yapmış olduğumuz ziyaretler bu noktada bizlere direk katkı sağlıyor. Sorunları kaynağında görüp büyümeden anında müdahale ediyoruz ”diye konuştu.

 

Sarıalioğlu, mahalle sakinleriyle yaptığı görüşme ve incelemelerinin ardından mahalleden ayrıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24