Başkan Sarıalioğlu, Çataldere’de vatandaşlarla buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda Mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı.

Başkan Sarıalioğlu, Çataldere’de vatandaşlarla buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “halk ile birlikte şeffaf yönetim” anlayışıyla mahalle mahalle gezerek vatandaşın derdine ortak oluyor, önerilerini dinliyor.

 

Bölge sorunlarının tespitinde ve çözümüne yönelik önerilerde vatandaşlardan büyük katkı aldıklarını ifade eden, göreve geldiği ilk andan itibaren istişarelere önem veren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çataldere Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalleli Başkan Sarıalioğlu’na merak ettiği tüm soruları sorma fırsatı bulurken, Başkan Sarıalioğlu şikayet ve talepleri tek tek not aldı. Görüş ve taleplerini doğrudan Sarıalioğlu’na iletme fırsatı bulan mahalle sakinleri, hizmetlerinden ötürü Başkan Sarıalioğlu’na teşekkürlerini iletti.

 

Başkan Sarıalioğlu, “Mahalle buluşmaları ve halk günleri vasıtasıyla herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu buluşmalar sayesinde sizlerin önerilerini dinliyoruz. Birlikte Of olma adına görüşleriniz bizler için çok önemli. Büyük bir aileyiz ve bu ailenin her bir ferdine ulaşmanın gayretindeyiz” dedi.

 

Çataldere Mahallesi sakinleri ise, "Bu tür toplantılarda mahallemizin sorunlarını belediye başkanımıza iletme fırsatını buluyoruz. Vatandaşların görüşlerini aktarabiliyoruz. Belediyelerimizin mahallelerimizdeki yatırım ve projelerini istişare ediyoruz. Bunun için de Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24