Başkan Sarıalioğlu, Berat Kandilini kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Ofluların ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Sarıalioğlu, Berat Kandilini kutladı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kandiller birlik, beraberlik ve manevi duygularımızın arttığı; arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir. Kandil geceleri, feyziyle sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi iklimiyle gönüllerimizi de aydınlatarak zihinlerimizi berraklaştırmaktadır.

Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine vesile olması en büyük temennimizdir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygıyı arttıran bu mübarek geceler, aynı zamanda manevi güç kazanmaya fırsat sağlayan önemli gecelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin Of'umuza, Trabzon'umuza, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor; tüm insanlığın sağlık, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24