Başkan Sarıalioğlu belediye personeliyle buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, düzenlediği personel toplantısında hizmetleri nedeniyle çalışanlara teşekkür etti.

Başkan Sarıalioğlu belediye personeliyle buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, belediye bünyesinde görev yapmakta memur ve işçi personellerle bir araya geldi.

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen toplantıda konuşan Başkan Sarıalioğlu; “25 yıldır belediyemiz bünyesinde Of’umuza hizmet veriyoruz. Son beş yılı başkan olarak hizmet ettik. 68 mahallemizin tümüne önemli hizmetler verdik. Bu hizmetleri hep birlikte başardık. Amirinden memuruna, işçi arkadaşlarımızdan şirket personelimize kadar herkes üzerine düşen görevi yapmanın gayretinde oldu. Elbette eksiklerimiz var. İnşallah bu eksikliklerimizi de önümüzdeki dönemde gidereceğiz. Çok önemli projeleri hayata geçirdik. Alt yapısı hazırlanmış olan yeni projelerimize inşallah yeni dönemde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Hizmetlerimizde bizlere destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Of’umuz için bunca şeyi birlikte başardık ve daha da nice başarılar elde edeceğiz. Rabbim, hepsine güç ve kuvvet versin” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24