Başkan Saral’dan Teşekkür

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ak Parti’nin İlçe Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından bir açıklama yaptı. Adaylık sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür eden Saral, 30 Mart’a kadar görevini aynı titizlik ve ciddiyetle sürdüreceğini ifade etti.

 Başkan Saral’dan Teşekkür
Of Belediye Başkanı Murat Saral, Ak Parti’nin İlçe Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından bir açıklama yaptı. Adaylık sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür eden Saral, 30 Mart’a kadar görevini aynı titizlik ve ciddiyetle sürdüreceğini ifade etti.

İşte Başkan Saral’ın açıklaması;

Değerli hemşerilerim,

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde partimizin Belediye Başkan Adayları belli olmuştur. Açıklanan Büyükşehir, il ve ilçe adaylarımızın partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

Aday adaylığı sürecinde bizlere gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum. Temayül yoklamalarında ve kamuoyu anketlerinde görüşlerini bizden yana kullanan ve kullanmayan tüm partililerimize ve Of halkına şükranlarımı sunuyorum. Bizler için temennilerde bulunan, dualarını eksik etmeyen ve imkanlarıyla mücadele eden tüm dostlarımızdan Allah razı olsun.

 

Açıklanan adaylarımızın partimize, ülkemize ve milletimize yakışır hizmetlerde bulunmasını temenni ediyorum. Belirlenen Of Belediye Başkan Adayımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

Yaklaşık üç yıldır sürdürmekte olduğumuz Belediye Başkanlığı görevimizde Of’umuza ve Of halkımıza hizmet edebilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Of’umuzun ve Of’ta yaşamakta olan vatandaşlarımızın en güzel hizmeti alabilmesi için mücadele ettik. Tüyü bitmemiş yetimlerin, öksüzlerin ve gariplerin hak ve hukuklarını gözetmek için azami gayret gösterdik.

 

Yatırımlarımıza yön verirken Of halkımızın, esnafımızın ve Of’ta yaşayan vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dikkate aldık. Harcamalarımızda belediyemizin bir kuruşunu heba etmemek için titiz davrandık. Almış olduğumuz kararlarda birilerinin değil, Of halkımızın çıkar ve menfaatlerini gözettik.

 

3 yıllık görev süremiz içerisinde Of’umuza önemli hizmetler kazandırdık. Başta Of Merkez olmak üzere, beldelerimize, köylerimize ve mahallelerimize önemli yatırım ve hizmetler kazandırdık. Hizmetlerimizde daha çok vatandaşımızın yararlanmasına azami özen gösterdik.

 

Çalışmalarımızda bizlere destek olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a, Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Suat Kılıç’a Partimizin Genel Merkez, il ve ilçe Teşkilatlarına, Belde Belediye Başkanlarımıza, Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Belediye Meclisimize, Belediye Personelimize, Yerel Basınımıza,  Basın Mensubu arkadaşlarımıza ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

30 Mart’a kadar görevimize aynı titizlikle, aynı azimle ve aynı özveri ile devam edeceğimizi belirterek Of’ta yaşan tüm halkımıza sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, saygılar sunuyorum.

 

Murat Saral

Of Belediye Başkanı 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
tatar ramazan
tatar ramazan - 10 yıl Önce

sanada yakışan budur adamlık görsünler

Hakkı arslantürk
Hakkı arslantürk - 10 yıl Önce

Reis kendi şahsiyetine yakışanı yapıyor,biz de yakışanı yapacağız seçimde,oktayın güdümü ile çalışanlar yeminimiz var...

ismail işçi
ismail işçi - 10 yıl Önce

başkanım of halkı arkanda. İNŞALLAH sonuçta göğsümüze gere gere haksızlığı yeneceğiz. bunu da herkes görecek

fahri kaptanoglu
fahri kaptanoglu - 10 yıl Önce

kutluyorum ağzına sağlık sayın başkan

Salih
Salih - 10 yıl Önce

Seviyoruz seni murat abi Allah için seviyoruz sana yakışan bir açıklama yaptın gönlümüzdesin herzaman

Hüseyin
Hüseyin - 10 yıl Önce

Madem başbakan bey birilerine göre aday belirliyor biz de adamına göre oy veririz. İrfan Saral a oylar.

oflee
oflee - 10 yıl Önce

Baskan adamin hasi sin hakkinda hayırlısı olsun irfan abide yakışır o koltuğa eğer sen bağımsız aday olmazsan.seni ALLAH için seviyoruz başkanım

tatar ramazan
tatar ramazan - 10 yıl Önce

pes etmek yok bırakmak yok mucadeleye devam herkes görecek kufurmu kazanacak hakmı ellah seninlee bereberdir


SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24