Başkan Saral’dan Polislere özel gece

Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından düzenlenen gecede Of Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan emniyet mensupları, aileleriyle birlikte akşam yemeğinde buluştular.

Başkan Saral’dan Polislere özel gece

Polis Teşkilatının 168.kuruluş yıldönümü Of’ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Resmi kutlama programının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden protokol üyeleri, Emniyet mensuplarının gününü kutladılar.

 

Of Belediye Başkanı Murat Saral tarafından düzenlenen akşam yemeğinde aileleriyle bir araya gelen polisler, ikram edilen yemeğin ardından yaş pasta keserek Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168.yılını kutladılar.

 

Yemeğe Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Coşkun, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, Şehit Polis Memuru Hüsnü Uyan’ın ailesi, Emniyet Mensupları ve aileleri katıldılar.

 

Yemekte konuşan Of Kaymakamı Eren Arslan, “Türk Polisi gösterdiği olağanüstü gayretler ve yaptığı hizmetler sonucunda, milletinin gönlünde taht kurmuştur. Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman hatırladığımız polislerimiz, sadece adi suçlarla değil, ülkemizi parçalamak isteyen vatan hainleriyle de canları pahasına mücadele etmektedirler. Gece-gündüz, tatil-bayram demeden, çok ağır çalışma şartları altında, hayatını tehlikeye atarak görev yapan polislerimize minnettarız” ifadelerini kullandı.

 

Polis Teşkilatının 168.yılını kutlayan Of Belediye Başkanı Murat Saral ise konuşmasında “Çok değerli emniyet mensuplarımız gece-gündüz demeden yoğun çalışma temposu içerisinde ailelerine ve çocuklarına fazla zaman ayıramıyorlar. Bu özel günlerinde onları aileleriyle birlikte aynı ortamda buluşturmak istedik. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Görevlerinizde başarılar, yaşamlarınızda sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yemekte Şehit Polisler ve hayatını kaybeden polisler için Kur’an-ı Kerim okunarak dua yapıldı.

 

Yemeğin ardından Of Polis Merkezinde görevi başında olan Polisleri de unutmayan Başkan Saral, Kaymakam Arslan, Garnizon Komutanı Coşkun ve Emniyet Müdür Ulutaş ile birlikte Polis Merkezi’ne geçerek buradaki polislerle birlikte yaş pasta kesitiler.

 

Kutlamalar çerçevesinde Merkez Camii’nde hatmi şerif okundu. Of Müftüsü Recep Onat’ın da katıldığı hatimde şehit polis memurları ve tüm şehitler için dua yapıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU.
OFLU. - 11 yıl Önce

TABİKİ POLİS GÜNLERİNİ KUTLAMAK GEREKİR SADECE ONUNLA KALMAMALI AMA YİNEDE İYİ OLDU.HER ZAMAN POLİSİMİZİN JANDARMAMIZIN YANINDA OLMALIYIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24