Başkan Saral’dan Çamlıtepe’ye değirmen

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Çamlıtepe Mahallesi halkına verdiği değirmen sözünü yerine getirerek değirmeni hizmete açtı.

Başkan Saral’dan Çamlıtepe’ye değirmen

Mahalle ziyareti kapsamında vatandaşların su değirmen talebine olumlu yanıt veren Of Belediye Başkanı Murat Saral, kısa sürede inşaatı tamamlanan su değirmeni düzenlenen törenle halkın hizmetine sundu.

 

Törende konuşan Başkan Saral; “Mahallemize yaptığımız ziyaret esnasında yaşlı ninelerimiz, teyzelerimiz bizden böyle bir değirmenin yapılmasını istediler. Biz de verdiğimiz sözü yerine getirmek için mücadele ettik. Şükürler olsun halkımıza güzel bir eser kazandırdık. Halkımız bahçesinde yetiştirdiği doğal mısırları temiz ve hijyenik bir ortamda öğütebilecek. Öğütme süresinde oturup dinlenebileceği, abdestini alıp namazını kılabileceği güzel bir ortam kazandırdık. Mahallemize ve halımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Törene katılan Of Kaymakamı Eren Arslan da güzel değirmeni mahalleye kazandıran Başkan Saral’a teşekkür etti.

 

Açılışta mahalleli vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Saral ve Kaymakam Arslan’a mahallede ikamet eden yaşlı bayanlar bol bol dua ettiler.

 

Açılışa Kaymakam Arslan ve Başkan Saral’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Cevahir ve Yılmaz Yanık, Belediye Meclis Üyesi Muhammet Yılmaz, Mahalle Muhtarı Resul Yıldırım ve Mahalle sakinleri katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
oflu
oflu - 10 yıl Önce

allah rızası için halkla diyaloğu kıyaslayın senin elinde böyle bir cevher varken gidip halka soğuk sevimsiz siyasetçilerle yola devam ediyosunuz yaptığın hayırlı hizmetler için teşekkürler başkanım allah razı olsun.....of seni unutmayacak..

aziz
aziz - 10 yıl Önce

adam öğütmemesi dileği ile...
hizmet eden mutlka karşılığını bulur....ama bu dünyada ama öbür tarafta...
gönüllere giren ununu akıtır...

Selçuk
Selçuk - 10 yıl Önce

Giderayak böyle güzel işlerin olması güzel sen Of'a yakışıyordun murat kardeş gerçekten sen yakışıyordun senin olmamana sebep olanlar utansın hayatta sana başarılar dilerim

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

akp nın elındekı bu buyuk sılahı kullanmayarak kuru sıkıya bızı mahkum eden ve buna sebeb olan her kım varsa bunun elbet bedelını ödeyecektir.

Ferat Çakır
Ferat Çakır - 10 yıl Önce

Adamsın adamdın adam olarak örnek oldun seni hep sevecek bu of murat başkan

hünkar bulut
hünkar bulut - 10 yıl Önce

Ne güzel değirmen..!!! Yemyeşil köyümün doğasına da çok uyumlu mimarisi var. Beton yığını maşallah, ben çok değirmen gördüm ama böylesini görmedim. Biraz estetik Allah aşkına..

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24