Başkan Saral’a doğum günü sürprizi

Kaymakam Arslan ve başkanlık personeli Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın doğum gününü kutladılar.

 Başkan Saral’a doğum günü sürprizi

Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Cevahir, Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin, Bölümlü Belediye Başkanı İsmail Mercan, Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Başkanlık Personeli katıldı.

 

Kaymakam Arslan’ın Başkan Saral’ı ziyaret etmesinin ardından başkanlık personeli tarafından hazırlanan pasta, Özel Kalem Müdürü Fikret Tiryakioğlu tarafından Başkan Saral’ın masasına kondu.

 

Sürpriz karşısında duygulanan Başkan Saral, “Güzel bir sürpriz oldu. İyi ki varsınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Kaymakam Arslan ve Başkanlık Personeli ile birlikte pastayı kesen Başkan Saral, misafirleri ile bir süre sohbet etti.

 

36 yaşını doldurduğunu ifade eden Başkan Saral; “Yüce Mevlam bizlere 33 yaşında Of Belediye Başkanlığı gibi ulvi bir görevi nasip etti. 3 yıldır bu onurlu görevi ifa etmenin gayretinde olduk. Göreve başladığımızda arkadaşlara personelimizin doğum günlerini çıkartın ve günü gelen personelimizin doğum gününü kutlayalım talimatı vermiştik. Kutlama için çağırdığımız arkadaşlarımız bazen “acaba bir yanlış mı yaptık başkan bizi neden çağırıyor” diye tereddüde düştüler. 50 yaşlarına gelmiş ve ilk defa doğum günü hatırlandığını söyleyip duygulanan arkadaşlarımız oldu. Hatırlanmak güzel bir duygu. İnsanın hoşuna gidiyor. Sizler de bizleri unutmadınız. Bu güzel günümüzü hatırlayarak bizimle birlikte oldunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  

Kaymakam Arslan ve başkanlık personeli, Başkan Saral’a çeşitli hediyeler takdim ettiler. Kutlama Çay ve Baklava ikramı ile sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AİLECE SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

CEVDET AYDIN
CEVDET AYDIN - 10 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN......ama OF belediyesini birakmamani İSTİYORUZ saygılar.

Kelerli
Kelerli - 10 yıl Önce

Bu yolda daha çok doğum günleri kutlarız...sen böyle şeklini bozmadınya...yola devaaaaaammmm

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24