Başkan Saral Of’a veda etti

Hac Farızasını yerine getirmek üzere Kutsal Topraklara yolculuğa çıkan Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of’a veda etti.

Başkan Saral Of’a veda etti
HABERİN GALERİSİ
Başkan Saral Hacca gitti

Başkan Saral Hacca gitti

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Hacc Farızasını yerine getirmek üzere kutsal yolculuğa çıktı.

 

Daha önce umre seyahati yaptığını belirten Başkan Saral, “İlk defa hac heyecanı yaşayacağım. Mevlama şükürler olsun. Bize bu heyecanı ve güzelliği nasip etti. Daha önce Umre seyahatimiz olmuştu. O Kutsal mekanları yeniden görmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah hacc görevimizi ifa ederek görevimizin başına döneceğiz. Yoğun programlarımız nedeniyle çok yakın çevremizle bir vedalaşma fırsatı bulamadık. Tüm halkımıza hakkımı helal ediyorum, kendilerinden de helallik istiyorum. İnşallah onlar için, bizler için ve Of’umuz için dua yapacağız” diye konuştu.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan ve Başkanlık personeli Trabzon Havalimanı’na giderek Başkan Saral’ı Kutsal Yolculuğa uğurladı.

 

Yaklaşık 12 gün boyunca görevinde olamayacak olan Başkan Saral’ın yerine Belediye Başkanlığına Meclis Üyesi Muhammet Yılmaz vekalet edecek.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN HAC FARİZANİZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN.

ofli.
ofli. - 10 yıl Önce

ben beni bileli of ilçesnde herkes normal zamanda hac farizesini yapıyor ama 2000 yılından sonra belediye başkanları ve meclis üyeleri hac ve ümre görevlerini yerine getiriyor.demekki of ilçesinde belediye başkanı veya meclis üyesi olmak gerekiyor.genede bu farizeleri yerine getirenlere hayırlı ve uğurlu olsun emi.

kemal saral
kemal saral - 10 yıl Önce

kardesim o sarali istemeyen kisiye soruyorum sikistinmi saral ariyorsun saraldan baska aday yokmu diyorsun sen gel aday ol ne korkuyorsun birde akp ne yapti deniliyor chp ne yapti 100 senedir bana onu soyle ahmet abi

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24