Başkan Saral, Liseli arkadaşlarıyla hasret giderdi

Of Şat Lisesi’nde 1970’li yıllarda eğitim gören bir grup öğrenci, yıllar sonra Uzungöl’de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Başkan Saral, Liseli arkadaşlarıyla hasret giderdi

Of Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Erdal Saral, düzenlediği etkinlikle Liseli arkadaşlarını Uzungöl’de ağırladı.

 

1970’li yıllarda Of ŞAT Lisesi’nde eğitim gören arkadaşlarıyla yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu Başkan Saral, “Lise yıllarımızda aynı sınıfı ve aynı sıraları paylaştığımız arkadaşlarımızla yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Yıllar çok çabuk geçti. Çocukluk arkadaşlarımızla yıllar sonra birçoğumuz torun sahibi olmuş birer dede olarak bir araya geldik. Eski günleri yad ederek güzel bir gün geçirdik. Katılamayan arkadaşlarımız oldu. Ama İnşallah bu buluşmayı her yıl düzenli olarak yapacağız. Daha çok arkadaşımızla buluşarak hasret gidereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Uzungöl Kilpa Otel’de düzenlenen etkinliğe Atilla İhtiyar, Fuat Karnap, Avni Şahin, Kenan Bektaş, Turan Saral, Şeref Saral, Coşkun Akyüz, Mustafa Saral, İrfan Saral, Yahya Aydın, Tahir Saral, Faruk Saral, Besim Bektaş, Süleyman Saral, Mustafa Bakkaloğlu, Hilmi Saral, Hakkı Saral, Nihat İrigöz, Hüseyin Saral, Reşat Saral, Şefik Sarıcaoğlu, Ahmet Şişik, Servet Saral, Namık Saral, Şefik Saral, İmdat Akyüz, Ahmet Öztürk, Emine Saral, Münevver Hacıosmanoğlu, Havva Uzunal Atasoy, Hüsniye Gülen Akyüz ve eşleri katıldı.

 

Birlikte yemek yiyen, çay içip sohbet eden liseli arkadaşlar, Uzungöl’ün doğal güzelliğinde yürüyüş yaparak stres attılar.

 

Başkan Saral’a güzel organizasyonu nedeniyle teşekkür eden katılımcılar, bu buluşmanın geleneksel hale getirilerek her yıl düzenlenmesini istediler.

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN ÇOK GÜZEL BİR BULUŞMAYI TESBİT ETTİNİZ İNŞALLAH BUNDAN BÖYLE DEVAM EDER LİSELİ ARKADAŞLARINIZLA HASRET GİDERİRSİNİZ.HEPİNİZE SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24