Başkan Saral gençleri nikahta yalnız bırakmıyor

Yaz mevsimi nedeniyle yaşanmakta olan düğün ve nikah yoğunluklarına yetişmekte zorlanan Of Belediye Başkanı Murat Saral, katıldığı nikahlarda genç çiftlere Başbakan Erdoğan’ın 3 çocuk şartını hatırlatıyor.

Başkan Saral gençleri nikahta yalnız bırakmıyor

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Yaz mevsimi nedeniyle yaşanmakta olan düğün yoğunluğu nedeniyle düğün ve nikah törenlerine yetişmekte zorlanıyor.


Cuma Akşamı Ali Usta Tesislerinde düzenlenen ve Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’nun nikahlarını kıydığı Emine ve Tahsin Türker çiftinin kızları Pınar ile Nazmiye ve Halim Nuhoğlu çiftinin oğulları Ali’nin nikah törenlerinde damadın nikah şahitliğini yapan Başkan Saral, Cumartesi günü 15.00’te Günbatımı Düğün Salonunda düzenlenen Hanife ve Abdullah Çakır çiftinin kızları Elif ile Kezziban ve Rızvan Atalay çiftinin oğulları Bayram’ın düğün törenlerinde genç çiftin nikahını kıydı.

 

Saat 16.00’da Trabzon Mimoza Düğün salonunda düzenlenen Makbule ve Ömer Sandıkçı çiftinin kızları Sema Serol ile Fatma ve Abdullah Mazlum çiftinin kızları Serhat’ın nikahlarını kıyan Başkan Saral, Saat 18.00’de Maçka’da düzenlenen Gülderen ve Erdal Turan çiftinin kızları Kader ile Nurten ve Ahmet Balekoğlu çiftinin oğulları Umut’un nişan törenlerine katılarak genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.

 

Başkan Murat Saral, Cumartesi Akşamı Günbatımı Düğün Salonunda düzenlenen Selma ve Hakkı Tarık Yazıcı’nn kızları Şeyma ile Emine ve Mehmet Saral çiftinin oğulları Mithat’ın düğün törenlerinde genç çiftin nikahını kıyarken damadın şahitliğini ise CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu yaptı.

 

Gençlik Kolları Başkanından 5 Çocuk istedi

Başkan Saral haftanın son nikahında Ak Parti Of İlçe Gençlik Kolları Eski Başkanı Savaş Kul ile Canan Hacımurtazaoğlu çiftinin nikahını kıydı.

 

Aydıner Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende Ayşe ve Sinan Hacımurtazaoğlu çiftinin kızları Canan ile Fatma ve Mehmet Kul çiftinin oğulları Savaş Kul dünya evine girdiler. Çok sayıda davetlinin genç çifti yalnız bırakmadığı düğünde genç çiftlerin şahitliklerini Ak Parti Of İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu ve Gençlik Kolları Başkanı İlyas Bayraktar yaptılar.

 

Başkan Saral nikah törenlerinde Başbakan Erdoğan’ın en az üç çocuk isteğini hatırlatırken, Ak Parti Of İlçe Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kul ve eşi Canan’dan ise en az beş çocuk istedi.

 

Çok sayıda düğüne katılamadı

Başkan Saral yoğun programları nedeniyle; Hanife ve Şeref Ayazoğlu’nun kızları Serpil ile Meliha Hamdi Tokgöz çiftinin oğulları Ahmet’in,  Gülsüm ve İsa Korkmaz çiftinin kızları Sümeyye ile Saniye ve Osman Kont çiftinin oğulları Kerim’in ve Fatma ve Sami Seyhan’ın kızları Gülbahar ile Merhum Hızır ve Sırma çiftinin oğulları Resul’ün düğün törenlerine katılamadı.

 

Düğünler bizi Mutlu Ediyor

Düğünlerin çokluğu nedeniyle mutlu olduğunu belirten Başkan Saral, “Sevgili Peygamberimizin sünneti olan, neslimizin devamını sağlayan ve aile temellerimizi oluşturan düğünlerimizin çokluğu bizleri mutlu diyor. Evlenen genç kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. İnşallah bir ömür boyu mutlu olurlar. Sağlıklı bir nesil yetişmesine vesile olurlar. Yüce Mevla’dan tüm genç kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OF
OF - 11 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN HER GENÇ EVLENECEKKİ SAYIN BAŞBAKANIN DEDİĞİ YERİNE GELSİN ONUN İÇİN YOLA DEVAM YORULMAK YOK, OF TARİHİNDE İLK DEFA BİR BAŞKAN EVLENDİRMEKTEN YORULDUĞUNU AÇIKCA SÖYLÜYOR .ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BAŞKANIM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24