Başkan Muratoğlu’ndan Ramazan mesajı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle yayınladığı mesajında Of’ta ihtiyaç sahibi ailelere 2 bin yardım kolisi hediye edeceklerini söyledi.

Başkan Muratoğlu’ndan Ramazan mesajı

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

2 BİN YARDIM KOLİSİ DAĞITILACAK

İlçe Başkanı Muratoğlu, yayınladığı mesajda ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan dolayı yaklaşık iki bin yardım kolisinin dağıtımına başladıklarını söyledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu hatırlatan Muratoğlu, Ramazan mesajına şu sözlerle devam etti:

“Saygıdeğer hemşerilerim, bir Ramazan ayına daha hep beraber kavuşmuş bulunmaktayız. Geçtiğimiz yıl başlayan ve bütün dünyayı etkisi altına alan salgının insanlarımızı, ekonomimizi ve maalesef mübarek Ramazan ayını da olumsuz etkilediğine şahit oluyoruz.

Yüce Rabbimizden temennimiz, bu Ramazan ayı vesilesiyle salgının bitmesi, hastalarımızın şifa bulması, ekonomimizin ve huzurumuzun yerine gelmesidir.

Kıymetli vatandaşlarımız, bizler Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı olarak gerek ülkemizin, gerekse ilçemizin içinde bulunduğu sıkıntılı süreci dikkate alarak yaklaşık iki bin yardım kolisini ihtiyaçlı vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Sadece bununla kalmayıp, imkânlarımız dâhilinde farklı yardımlar da yapmaya gayret edeceğiz. Bu yardımları en hassas şekilde 68 mahallemizde mahalle başkanlarımız ve muhtarlarımız aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.

Saygıdeğer vatandaşlarımız, tarihimiz boyunca ‘her zaman bir ve beraber’ olarak sevincimizi, hüznümüzü paylaştık. Paylaştığımız en ulvi değerlerden birisi de Ramazan ayının mutluluğu ve bereketi oldu. İnanıyoruz ki, Ramazan ayının getirdiği rahmet ve bereket ikliminde ihtilaflarımızı bir kenara bırakıp, hep birlikte GEÇİM İTTİFAKI ile kardeşliğimizi temin edeceğiz. Küçüğünden büyüğüne, işçisinden memuruna, hangi fikir ve inanca sahip olursa olsun tüm vatandaşlarımızla bir ve beraber olacağız. Bu vesile ile başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının ülkemize ve bütün insanlığa saadet, birlik ve beraberlik getirmesini, adil bir dünyanın kurulmasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyor, en kalbi duygularımızla Ramazanı Şerif'inizi tebrik ediyoruz.”A

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2021, 22:14

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24